04 / 05 / 2024

İş GYO ısın kodu tahvili

İş GYO ısın kodu tahvili

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi TRSISGY71614 ISIN Kodlu Tahvilinin 4. Kupon Ödemesi hakkındaki açıklamayı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylaştı.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Özderici GYO Nuvo Dragos'taki 434 adet bağımsız bölümün kira geliri yüzde 95 sınırını aştı!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesindeki 434 adet bağımsız bölümün yıllık toplam kira gelirinin yüzde 95 sınırının üstünde kaldığı görüldü. 

Akmerkez GYO'nun bağış ve yardımlarının sınırı 150 bin TL! 

Akmerkez GYO tarafından bağış ve yardımların üst sınırının 2021 yılı için 150 bin TL olarak belirlenmesinin, 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına karar verildi. 

Avrasya GYO'nun AVTUR'un sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.(AVTUR) payları ile ilgili olarak 2,37-2,60-TL fiyat aralığından 375 bin 932 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti.  Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34-1,35-TL fiyat aralığından 4 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34 TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0,67 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,33-TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0,67 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,32-1,35-TL fiyat aralığından 7 milyon 902 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de!

Türkiye’nin lider ve güvenilir şirketlerinden Atakule GYO; Ankara’nın en önemli simgelerinden Atakule'yi yeniden inşa etti. Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de yapılacak. 

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 12,99 sınırına ulaştı!

Özderici GYO sermayesindeki Ali Uğur Özderici'nin payları 2 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 12,99 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin payları 13,24 sınırına ulaştı!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO sermayesindeki payları 1 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 13,24 sınırına ulaştı.

Ahmet Özderici'nin Özderici GYO'daki payları yüzde 12.99 sınırında!

Ahmet Özderici'nin, Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermayesindeki paylarıı 31 Ocak 2018 tarihi itibariyle yüzde 12.99 sınırına ulaştı.

İş GYO ısın kodu tahvili Haberi

İş GYO ısın kodu tahvili

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi ihracını gerçekleştirdiği TRSISGY71614 ISIN kodlu tahvilin 4. kupon ödemesi yaptı.


İş GYO Açıklama:

Şirketimiz tarafından ihracı gerçekleştirilen 100.000.000 TL nominal değerli, 3 ayda bir kupon ödemeli, 2 yıl vadeli, TRSISGY71614 ISIN kodlu tahvilin 4. kupon ödemesi...