03 / 05 / 2024

iş gyo kamu hastaneleri destek

iş gyo kamu hastaneleri destek

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek için 10 milyon TL'lik kaynak ayrılmasına karar verdi.

Devlet Su İşleri kamu personel alımı başvuruları bugün başladı! İşte DSİ başvuru şartları ve ilan ayrıntıları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 24 Haziran 2022 tarihli personel alımı ilanlarını yayımlamaya başladı. Bunlardan biri olan Devlet  Su işleri kamu personel ilanı yayımlandı. DSİ KPSS puanı ile kamu personeli alımı yapıyor. Peki DSİ şartlar neler? Kimler başvuru yapabilir? İşte ayrıntılar...

4.500 ve 5000 TL maaş ile işçi ve kamu personeli alınıyor!

İŞKUR, 4.500 ve 5000 TL maaş ile 82.636 işçi ve kamu personeli alınacağını duyurdu. İşte aranan başvuru şartları ve kadrolar...

Miras kalan tarla hisseleri için kamu bankalarından ucuz mirasçı kredisi!

Atadan, dededen tarla kalan mirasçıların kardeşlerindeki hisseleri de satın alabilmesi için kamu bankalarından ucuz mirasçı kredisi sunulacak. 

Hasarlı binaların onarımı için kamu ve özel sektörden destek!

FETÖ’nün darbe teşebbüsünde zarar gören kamu binalarının onarımı için kamu ve özel sektör seferberlik başlattı. Kamu kurumları ile inşaatçılar inşa sürecine talip.

İş GYO esas sözleşmesindeki 7. maddesini değiştirdi!

İş Gayrimenkul Yaırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İş GYO esas sözleşmesindeki 7. maddesini değiştirdi.

İş GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin ruhsatını aldı!

İş GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi için ruhsatı aldı. Ofis ve ticari birimlerden oluşan İş GYO Finans Merkezi projesinin tamamlandığında yaklaşık 200 milyon dolar değerinde olması öngörülüyor...

İş Gyo İnistanbul Gala ulaşım!

Topkapı İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. İş Gyo İnistanbul Gala ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Manzara Adalar satılık konut!

İş GYO Manzara Adalar satılık konut fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO projesi olan Manzara Adalar ‘da peşin alımlarda indirim yapılıyor.

İş GYO ve Nef Şişecam arazisinde 3 proje daha inşa edecek!

Kentsel Dönüşüm için işbirliği yapan İŞ GYO ve Nef, bu kapsamda İstanbul'un merkezinde dev bir projeye imza atıyor. Firma Şişecam'da hayata geçireceği projelerin ilk halkası olan Inistanbul Gala'yı görücüye çıkardı

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi!

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi 2018 yılının 2. Yarısı olarak belirlendi. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile inşa edilen İnistanbul Gala projesinde 3565 adet daire yer alıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı bugün gerçekleşecek olan proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala projesi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala projesi eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Lansmanı 28 Mayıs'ta yapılacak olan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

iş gyo kamu hastaneleri destek Haberi

iş gyo kamu hastaneleri destek

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek için Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak için 10 milyon liralık kaynak ayrılmasına karar verdi.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, ayrılan kaynağa Türkiye İş Bankası ve bankanın iştiraklerinden Şişe ve Cam Fabrikaları, TSKB, İş Finansal Kiralama, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler ve İş Yatırım Ortaklığı katkı sundu.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ile varılan mutabakat kapsamında, sağlık hizmet sunum kapasitesinin güçlendirilmesi için belirlenecek hastanelerin ihtiyaç duyduğu ventilatör, video laringoskop, maske, tulum, elpen ve benzeri malzeme/teçhizat tedarik edilecek.

Salgının Türkiye'de görülmesinden bu yana toplumun, müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını önceliklendiren tedbirler alan ve bu tedbirleri gelişmelerle uyumlu biçimde sürekli güncelleyen İş...