28 / 04 / 2024

İş GYO konut satışları 2014

İş GYO konut satışları 2014

İş GYO hisseleri için 1,45 TL hedef fiyatla yükseliş potansiyeli öngörüyoruz,İş GYO'nun gelir tablosu performansı zayıflasa da mevcut projelere ilişkin katma değer beklentisi, şirket hisseleri için olumlu görüşümüzü korumamızı sağlıyor

Emlak Konut GYO'dan konut üretimini hızlandıracak hamle!

Emlak Konut GYO, konut arzında meydana gelen sorunları ortadan kaldırmak adına orta ve küçük ölçekli yatırımcılara yeni konut projeleri için çağrıda bulundu. 

Özak GYO konfor ve bütün projelere odaklandı!

Gayrimenkul sektöründe 2009 yılında faaliyete geçen Özak GYO, konut, ticari, turizm ve perakende olmak üzere farklı alanlarda projeler geliştiriyor. 

Sinpaş GYO konut fiyatlarını sabitledi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, ''Sinpaş olarak artan maliyetler ve giderler sebebiyle fiyatlarda güncelleme yapmak yerine fiyatları sabitledik'' dedi. 

Kiler GYO’dan 1 odanın lafı mı olur kampanyası!

Güvenilir ve lüks konut projeleri hayata geçiren Kiler GYO, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak adına özel kampanyalar düzenliyor. 

Gök Orman Sinpaş GYO konut fiyatları!

Gök Orman Evleri 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Ümraniye'de hayata geçirildi. Projede lansmana özel indirimli fiyat avantajı sunuluyor...

Sinpaş GYO hem konut alıcısına hem TL'ye kazandırıyor!

Sinpaş GYO, konut alıcıları ve Türk ekonomisine katkı sağlayan kampanyasına Aralık ayında da devam ediyor, 2016’nın bu son kampanyasında müşterilerine Ağustos ayı fiyatlarıyla Aralık ayı boyunca konut alabilme ve yine 120 aya kadar vadeli ödeme kolaylıkları sunuyor.

Emlak Konut'un tarihi kampanyası 4 ay uzatıldı!

Emlak Konut GYO, konut satışlarını canlandırmak için ağustosta başlattığı 1 aylık tarihi kampanyayı 4 ay daha uzattı . Geçmişe dönük borçların kapatılması için başlatılan yüzde 20 indirim seçeneği ise 30 Eylül’e kadar sürecek.

Nurol GYO uydu kentler yapacak!

Nurol Grubu'nun iştiraklerinden biri olan Nurol GYO, konut, ofis ve karma proje yatırımları ile öne çıkıyor. Nurol Park, Nurol Life ve Nurol Tower projelerini yürüten şirket, önümüzdeki dönemde Türkiye'de ve yurtdışında 50 ila 250 bin kişinin yaşadığı uydu kentler yapmayı planlıyor.

Emlak Konut 135 milyon TL net kar açıkladı!

Seçim sonrasındaki ilk gün bilançosunu açıklayan Emlak Konut GYO, konut sektörünün hareketleneceği beklentisi de eklenince dün borsada hızlı yükselişe imza attı. Şirket, üçüncü çeyrekte, yıllık bazda 135 milyon TL net kar açıkladı.

Emlak Konut borsada hızlı yükselişe geçti!

Seçim sonrasındaki ilk gün bilançosunu açıklayan Emlak Konut GYO, konut sektörünün hareketleneceği beklentisi de eklenince dün borsada hızlı yükselişe imza attı.

Emlak Konut'ta çifte coşku!

Seçim sonrasındaki ilk gün bilançosunu açıklayan Emlak Konut GYO, konut sektörünün hareketleneceği beklentisi de eklenince borsada bir ara yüzde 20'ye varan hızlı yükselişe imza attı.

Sinpaş'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel 10 bin lira indirim!

7-8 Mart tarihlerinde geçerli olacak kadınlara özel kampanya ile Sinpaş GYO, konut alanlara 10 bin liralık indirim yapıyor. Kampanya, Boshporus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue, İncek Green projelerinde ge

Yapı Kredi Koray GYO konut satış toplam tutarını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO konut satış toplam tutarını yayınladı.

İş GYO konut satışları 2014 Haberi

İş GYO konut satışları 2014

İş GYO hisseleri için 1,45 TL hedef fiyatla yükseliş potansiyeli öngörüyoruz, İş GYO'nun gelir tablosu performansı zayıflasa da mevcut projelere ilişkin katma değer beklentisi, dengeli gelir ve portföy yapısı sayesinde piyasalarda ve ekonomi genelinde görülen dalgalanmalardan daha az etkilenmesi, şirket hisseleri için olumlu görüşümüzü korumamızı sağlıyor. Çeşitlendirilmiş ve dengelenmiş portföyü ile şirket, faaliyet göstermekte olduğu şirketler arasında dikkat çekiyor. 


Düzenli kira getirişi bulunan İş GYO, tamamlamış olduğu projelerden de satış geliri elde ediyor. Var olan projelere istinaden şirketin 2015 ve 2017 yıllarında bitmesi beklenen ofis, alışveriş merkezi ve konut projeleri bulunuyor. Projeler tamamlandıkça şirkete katma değer yaratması...