15 / 05 / 2024

iş gyo kurumsal yönetim komitesi üyesi ayşegül şahin kocameşe

iş gyo kurumsal yönetim komitesi üyesi ayşegül şahin kocameşe

İş GYO, Kurumsal Yönetim Tebliği ile uyum sağlanması amacıyla, "Yatırımcılarla İlişkiler ve Kurumsal Uyum & Risk Yönetimi ve İç Kontrol Grup Başkanı" olarak görev yapan Ayşegül Şahin Kocameşe'yi, Kurumsal Yönetim Komitesi'ne üye olarak atadı...

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Kubilay Aykol, İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Kubilay Aykol'un, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde üye olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

İŞ GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

İş GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu A1+, görünümleri "Stabil" olarak teyit etti. 

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Akiş GYO'nun kurumsal sürdürebilirlik politikası kabul edildi!

Akiş GYO, gerekli politikaların oluşturulması, ilgili politikaların uygulanması ve takibi için Kurumsal Yönetişim Komitesi'nin görevlendirilmesine; ek olarak ilişikteki "Kurumsal Sürdürülebilirlik Politikası"nın kabulüne, faaliyet raporunda yer verilmesine karar verdi. 

İş GYO yaygın ve süreklilik arz eden işlemler raporu!

İş GYO'nun SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (II-17.1) "Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler" başlıklı 10.maddesi uyarınca 2021 yılına ilişkin hazırlanan raporun sonuç bölümü yayınlandı. 

Neşe Gülden Sözdinler, İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Gülden Sözdinler'in seçilmesine karar verildi. 

İş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince ve komitelerin çalışma esasları çerçevesinde görev yapmak üzere yönetim kurulu üyelerini seçti.

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notuyla zirvede!

Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,54 olarak güncellendi. Akiş GYO, Kurumsal Yönetim Derecelendirme notuyla gayrimenkul ve inşaat sektöründe ilk sırada yer aldı.

İş GYO kurumsal yönetim derecelendirmesi hizmet sözleşmesini yenilemeyecek!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal yönetim derecelendirmesi hizmet sözleşmesini yenilemeyecek...

Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu açıkladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi Dönem Revizyonu bildirisini yayınladı.

Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı.

Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı.

iş gyo kurumsal yönetim komitesi üyesi ayşegül şahin kocameşe Haberi

iş gyo kurumsal yönetim komitesi üyesi ayşegül şahin kocameşe


İş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuzun 13 Şubat 2014 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ile uyum sağlanması amacıyla, Şirketimizde "Yatırımcılarla İlişkiler ve Kurumsal Uyum & Risk Yönetimi ve İç Kontrol Grup Başkanı" olarak görev yapmakta olan Ayşegül Şahin Kocameşe'nin, Kurumsal Yönetim Komitesi'ne üye olarak atanmasına oy birliği ile karar verilmiştir.


Şirketimizde "Yatırımcılarla İlişkiler ve Kurumsal Uyum, Risk Yönetimi ve İç Kontrol Grubu" altında faaliyet göstermekte olan "Yatırımcı İlişkileri Bölümü", Şirket bünyesinde ilk defa 2005 yılında oluşturulmuş olup, Bölümün yöneticilerine ilişkin lisans ve iletişim bilgilerine aşağıda yer verilmiştir. 


Ayşegül Şahin Kocameşe, Grup Başkanı

Lisans Bilgisi: Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Lisansı

İletişim Bilgisi: 0 212 325 23 50 [email protected] 


Mine Kurt Yıldırım,...