16 / 05 / 2024

iş gyo mali tablo

iş gyo mali tablo

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin 2012 yılındaki brüt satışı 109.842.026,11 TL...

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Bahar Yılmaz, Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Bahar Yılmaz atandı. 

İş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız denetim hizmetinin 2021 yılı faaliyet dönemi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'den alınması hususu Genel Kurul'un onayına sunulacak.

Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO mali ve idari işler genel müdür yardımcısı oldu! 

Yapı Kredi Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Songül Altunpolat'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Zafer Barış Dikmen'in Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi...

Atakule GYO mali denetim şirketini seçti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO mali denetim şirketini seçti.

Ayşegül Canbaz, Akmerkez GYO Mali İşler Müdürü oldu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Ayşegül Canbaz'ın Akmerkez GYO Mali İşler Müdürü olarak atandığını açıkladı.

İfraz işleminin mali yönü!

İfraz işleminde, tapu kütüğünün müstakil bir sayfasında kayıtlı taşınmaz, ilgilisinin talebi üzerine iki ya da daha fazla parçaya ayrılıyor. İşte, ifraz işleminin mali yönü!

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri!

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri 30 ay vade farksız taksit fırsatı ile yapılabiliyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İş GYO İnistanbul Gala adres bilgileri!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

Nef İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 788 adet daireden meydana gelen projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Satış fiyatlarının konutların kat ve planlarına göre değiştiği proje 788 adet daireden meydana geliyor. Ödemelere göre 30 aya vade imkanı sağlanıyor. Peki İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri!

Yakacık Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Nef İnİstanbul'da 30 ay boyunca 0 faizli ödemelerle!

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği projede Nef İş GYO imzası bulunuyor. İstanbul Topkapı'da hayata geçirilen İnİstanbul 80 dönüm alan üzerinde yayılıyor.

iş gyo mali tablo Haberi

iş gyo mali tablo


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi açıklaması şöyle;


Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi

 

Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2012-31.12.2012

Mali Tablonun Verildiği Otorite : Büyük Mükellefler Vergi Dairesi

Mali Tablonun Verilme Nedeni : Geçici Vergi Beyannamesi

Mali Tablonun Verilme Tarihi : 14.02.2013


01.01.2012 - 31.12.2012 dönemine ilişkin Vergi Dairesine sunulan geçici vergi beyannamesi eki gelir tablomuz ekte sunulmuştur. Sözkonusu gelir tablosu Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiştir.


Geçici vergi beyannamesi için