25 / 05 / 2024

iş gyo net karı ne kadar

iş gyo net karı ne kadar

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, dönem karı 99,3 milyon TL olarak açıklandı. Şirket Kar Dağıtım Politikası ve Ana Sözleşmenin "Karın Dağıtılması ve İhtiyat Akçesi maddesine uygun olarak kar dağıtım önerisi sunuldu...

Asgari ücret masaya yatırıldı! 2024 asgari ücret için net rakam paylaşıldı!

Milyonların heyecanla beklediği yeni asgari ücret zammında yine enflasyon etkili olacak. Asgari ücretin ne kadar olacağı merak ediliyor. İşte asgari ücret masaya yatırıldı ve 2024 asgari ücret için net rakam paylaşıldı. Detaylar...

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro dolar paritesi için net rakam verildi! Elinde euro olanlar koşun bakın

Avrupa Merkez Bankası faiz oranlarını yüzde 3,25 oranında yükseltmesi bekleniyor. Banka, Euro Bölgesi'nde enflasyonu yüzde 2 hedefine geri çekmek için faiz oranlarını yükseltecek. Analistlerden euro dolar paritesi için net rakam açıklaması geldi. Elinde euro olanlar koşun bakın...

Euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!

2022 yılının döviz şampiyonu olan euro kurunun  ne kadar olacağı belli oldu. Son günlerde yükselişe geçen euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!

Dolar 20 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin! Doların piri Selçuk Geçer resmen açıkladı!

Milyonlarca yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken 2023 dolar tahminleri gelmeye başladı. Konu ile ilgili  doların piri Selçuk Geçer resmen açıkladı Dolar 20 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin...

Dolar 30 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin! Doların piri Selçuk Geçer resmen duyurdu!

Milyonlarca kişi 2023 yılında doların ne kadar olacağını merak ederken, 2023 yılı dolar tahminleri gelmeye başladı. Konu ile ilgili  Doların piri Selçuk Geçer resmen duyurdu! Dolar 30 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin...

Bu kez altın değil asgari ücret için net rakam geldi! İslam Memiş bombayı patlattı! Asgari ücret tam bu kadar olacak!

Milyonlarca kişinin gözü 1 Ocak tarihinde açıklanacak olan asgari ücrete çevrilmişken, İslam Memiş asgari ücret için net rakamı açıkladı. İslam Memiş bombayı patlattı! Asgari ücret tam bu kadar olacak!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!

Gümüş fiyatlar son durum merak edilirken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Bu rakamı gören yatırımcıların ayakları yerden kesilecek. İşte o rakam... 

Dolar için net tarih ve rakam verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun, sakın geç kalmayın!

Dolar ve altın piyasaları vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla izlenirken, analistler; doların 2 ay sonra geleceği rakamı duyurdu. Zirvenin yeni sahibi dolar için net tarih ve rakam verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun, sakın geç kalmayın!

Elinde dolar ve euro olanlar için net tarih verildi! Hemen bakın! Böyle bir seviye görülmedi

Avrupa Merkez Bankası kararı öncesinde piyasalar fiyatlandırmalarına devam ediyor. Euro dolar paritesinde bugün dengeler tekrar değişti. Elinde dolar ve euro olanlar için net tarih verilerek seviye açıklandı.

Avrasya GYO 2021 yılı için değerleme firmasını seçti!

Avrasya GYO, portföyümüzde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Reysaş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Reysaş GYO, portföyündeki varlıkların değerlemesini yapması için "Net Kurumsal Değerleme"yi, değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak da "Net Kurumsal Değerleme" ile "Vakıf Gayrimenkul Değerleme" firmalarını seçti.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları!

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

iş gyo net karı ne kadar Haberi

iş gyo net karı ne kadar


İş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin net dönem karı, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II-14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Tebliğ" esaslarına uygun olarak hazırlanan 31 Aralık 2013 tarihli mali tablolarında 116.156.720-TL, Vergi Usul Kanununa göre tutulan yasal kayıtlarda ise 99.314.260,59 TL'dir.


Yönetim Kurulu tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatı, Şirket Kar Dağıtım Politikası ve Ana Sözleşmenin "Karın Dağıtılması ve İhtiyat Akçesi" başlıklı 28.maddesine uygun olarak hazırlanan kar dağıtımı önerisinde, safi karın 31.500.000-TL tutarında nakit, 50.400.000.-TL tutarında bedelsiz olarak dağıtılması hususu Genel Kurul onayına sunulmaktadır. 

Kar Dağıtım Tablosu ekte yer almaktadır.


Dosya için