06 / 05 / 2024

iş gyo nun karı

iş gyo nun karı

İş GYO için 2013 tahmini kâr beklentisini 98 milyon TL'den 112 milyon TL'ye yükselten Yapı Kredi Yatırım uzmanları, ay sonunda açıklanacak olan üçüncü çeyrek sonuçlarının şirket için bir katalist oluşturmasını bekliyor...

İŞ GYO'nun Levent'teki arsaların yıl sonu değeri 19 Milyon 981 bin 500 TL!

İş GYO'nun Levent Arsalar 2023 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. İş GYO Levent Arsalar 2023 değeri KDV dahil 19 Milyon 981 bin 500 TL oldu.

Kuzu Grup GYO'nun halka arzına 5.6 kat talep geldi! 29 Ağustos'ta borsada işlem görmeye başlayacak!

Kuzu Grup GYO’nun halka arzı başarıyla gerçekleştirildi ve 5.6 kat talep geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Fuzul GYO'da Borsa İstanbul için geri sayım başladı! Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? 

Fuzul GYO, Borsa İstanbul için gün saymaya başladı. Peki Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Profilo AVM resmen İş GYO'nun oldu! 

T. İş Bankası A.Ş. mülkiyetindeki Profilo Alışveriş Merkezi'nin yanındaki taşınmaz ile birlikte satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamamlandı. Profilo AVM resmen İş GYO'nun oldu! İşte ayrıntılar...

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Peker GYO'nun iştiraki Peker GYO Spain SL, İspanya'da 1.4 milyon Euro'ya 2 gayrimenkul aldı! 

Peker GYO'nun İspanya'daki iştirak şirketi Peker GYO Spain SL, İspanya Malaga Marbella'da Urbanisation Oasis Club projesindeki 2 konutu 1 milyon 400 bin Euro'ya satın aldı. 

İş GYO'nun hasılatı 2021'de ne kadar oldu?

İş GYO'nun 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında elde ettği hasılat 488 milyon 577 bin 1 TL oldu. Şirket aynı dönemde konut satışlarından toplam 236 milyon 48 bin 748 TL gelir elde etti. 

Akmerkez GYO'nun kiralama işlemleri 754 bin 99 TL oldu!

Akmerkez GYO'nun aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin toplamı aylık KDV hariç 745 bin 99 TL oldu.

İŞ GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

İş GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu A1+, görünümleri "Stabil" olarak teyit etti. 

Reysaş GYO'nun Çayırova deposunun tapuda cins değişikliği yapıldı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun tapuda cins değişikliği yapıldı.

Peker GYO'nun rüçhan hakkı kullanım süresi değişti!

Peker GYO'nun 2021/14 sayılı kararı ile rüçhan hakkı kullanım süresi değişti. Yeni pay alma hakları kullanım süresinin 30 gün olarak belirlenmesine karar verildi. 

İş GYO'nun 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı onaylandı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru onaylandı. 

iş gyo nun karı Haberi

iş gyo nun karı


İş GYO için 2013 tahmini kâr beklentisini 98 milyon TL'den 112 milyon TL'ye yükselten Yapı Kredi Yatırım uzmanları, ay sonunda açıklanacak olan üçüncü çeyrek sonuçlarının şirket için bir katalist oluşturmasını bekliyor. İş GYO için hedef fiyatım 2,05 TL'ye yükselten kurum, hissede 4 al' tavsiyesini yineledi. 


Makro beklentilerdeki değişiklik ve otel satışını modelimize yansıtarak, GYO'lar arasındaki en beğendiğimiz şirket olan İş GYO'da hedef fiyatımızı 1,90 TL'den 2,05 TL'ye yükseltiyoruz. Şirket için 'al' tavsiyemiziise koruyoruz. Şirketin Net Aktif Değeri'nin hala yüzde 50 iskontolu olması ve 2013 tahmini brüt kira verimliliğinin yüzde 12 olması, büyüme potansiyelinin fiyatlanmadığını gösteriyor. 


Bu ay sonunda açıklanacak güçlü üçüncü çeyrek sonuçlarının önemli bir katalist olmasını bekliyoruz. İş GYO'nun kârının, teslimatlar ve otel satışı etkisiyle üçüncü çeyrekte rekor seviyede yükselerek...