18 / 05 / 2024

iş gyo perla

iş gyo perla

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir, Konak'ta hayata geçirdiği projesinin ön satış işlemleri bugün başlıyor...

İş GYO Ege Perla AVM'den 2023'te 19,8 milyon Türk Lirası kira geliri elde etti!

İş GYO, Ege Perla AVM'den elde edilen kira geliri ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte şirketten AVM kira geliri ile ilgili yapılan o açıklama...

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.

İş GYO Ege Perla AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Ege Perla AVM'nin yıllık KDV hariç kira değeri 10 milyon 532 bin 400 TL ve 23 adet bağımsız bölümün yıllık KDV hariç kira değeri 1 milyon 347 bin 240 TL olarak belirlendi. 

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

İş GYO İzmir Ege Perla kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir Ege Perla projesi kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

İş GYO Ege Perla AVM'nin kiralaması için Tepe Emlak Yatırım'a yetki verdi!

İş GYO tarafından Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda 2 yıl süreyle Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

İş GYO, Ege Perla için Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak! 

İş GYO, şirket portföyünde yer alan Ege Perla Kompleksine ilişkin hukuki hizmetler konusunda Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak...

İş GYO 2018'de 193 milyon TL'lik satış yaptı!

İş GYO tarafından satışların devam ettiği Ege Perla, Manzara Adalar ve İnistanbul'da yaklaşık 193 milyon TL tutarında satış gerçekleştirildi...

İş GYO Ege Perla'nın değerleme raporunu yayınladı!

İş GYO Konak Mersinli Mahallesin'de yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.

İş GYO ve Nef Şişecam arazisinde 3 proje daha inşa edecek!

Kentsel Dönüşüm için işbirliği yapan İŞ GYO ve Nef, bu kapsamda İstanbul'un merkezinde dev bir projeye imza atıyor. Firma Şişecam'da hayata geçireceği projelerin ilk halkası olan Inistanbul Gala'yı görücüye çıkardı

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi!

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi 2018 yılının 2. Yarısı olarak belirlendi. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile inşa edilen İnistanbul Gala projesinde 3565 adet daire yer alıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı bugün gerçekleşecek olan proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

iş gyo perla Haberi

iş gyo perla
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan ve yasal izinleri alınmış olan İzmir İli, Konak İlçesi'nde geliştirilecek karma projede konut ve home ofislerin talep toplama ve ön satış işlemlerine bugün itibarıyla başladı. Toplam satılabilir alanı yaklaşık 30.000 metrekare olan konut ve home ofisler 176 üniteden oluşuyor.


İş GYO İzmir hakkında:

İzmir'in gelişmekte olan bölgelerinden, Konak Belediyesi sınırları içindeki arsa üzerinde gerçekleştirilecek karma proje 18.392 metrekare arsa üzerinde konumlanacaktır. Yaklaşık 27.000 metrekare kiralanabilir alana sahip olacak yarı kapalı alışveriş merkezi ve yaklaşık 28.000 metrekarelik satış alanına sahip olacak konut blokları ile İzmir halkına Emre Arolat'ın mimarisiyle özgün bir yaşam alanı...