02 / 05 / 2024

İş makineleri piyasası

İş makineleri piyasası

İş makineleri sektöründeki hareketliliğin temel nedeni, gayrimenkul sektörü ile kamunun büyük altyapı projeleri... Özellikle Kanal İstanbul projesinin gerektirdiği büyük hafriyat işi, şirketlerin pazara ilgisini canlı tutuyor.

Popüler çamaşır makineleri nerede, hangi fiyata? 19 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Kilogram bazında kapasiteleri artarken fonksiyon özellikleri de gelişen çamaşır makineleri piyasasında son duruma baktık. An itibarıyla fiyatları ve yenilikleri...

Yeni hükümetin konut piyasası politikası ne olmalı?

AKP iktidarı geçtiğimiz 13 yıl boyunca Türkiye'nin büyümesini konut piyasasını canlı tutarak sağlamaya çalıştı. Peki yeni hükümetin konut piyasası politikası ne olmalı?

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi bugün saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek.

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor!

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı. Fuara 85 firmanın belirtildi.

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Van’da Yapı İnşaat Ve İş Makineleri Fuarı açıldı!

Van’da 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Van Valisi İbrahim Taşyapan, kentte 40 gün arayla ikinci fuarın açılışını gerçekleştirmenin sevindirici olduğunu söyledi.

Türkiye konut piyasası genel bakış Mayıs ayı raporu açıklandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Mayıs ayı raporunu ekledi. Reidin, Türkiye konut piyasası Mayıs ayı genel bakış verilerini yayınladı.

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı yarın başlıyor!

Van'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, fuarla ilgili bilgi verdi..

Antalya Korkuteli'de emlak piyasası canlandı!

Yayla turizminin başkenti olarak gösterilen Korkuteli'de yaz sezonunun açılmasıyla birlikte emlak piyasası da canlandı. Antalya ve diğer sahil ilçelerinde havaların sıcak geçmesiyle birlikte Korkuteli'de gayrimenkul sektörü olsa yeniden hareketlilik yaşam

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’na hazır!

Van’da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’ açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, 28- 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar ile ilgili konuştu..

Kırşehir'de emlak piyasası durgunlaştı!

Kırşehir’de emlak piyasası bahar aylarının gelmesine rağmen durgun. Emlak piyasasında fiyatların geçen yıla oranla yüksek olması talebi etkilerken, yüksek alım-satım maliyetleri ve getirilen ek vergiler emlak piyasasını durgunlaştırdı.

Eva'nın İstanbul markalı konut piyasası raporu açıklandı!

Eva Gayrimenkul 2014 Markalı Konut Piyasası Araştırma ve öngörüler raporu açıklandı. İstanbul'un markalı konut projelerini ne kadar biliyoruz? İşte Eva Gayrimenkul'ün yeni sektör raporu açıklandı.

Türkiye konut piyasası genel bakış Nisan raporu açıklandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Nisan ayı raporunu ekledi. Reidin, Türkiye konut piyasası Nisan ayı genel bakış verilerini yayınladı.

İş makineleri piyasası Haberi

İş makineleri piyasası

İş makineleri sektöründeki hareketliliğin temel nedeni, gayrimenkul sektörü ile kamunun büyük altyapı projeleri... Özellikle Kanal İstanbul projesinin gerektirdiği büyük hafriyat işi, şirketlerin pazara ilgisini canlı tutuyor. Bunun dışında duble ve otoyol, havaalanı ve köprü proj eler i sektör için büyük bir pazar olanağı sağlıyor. 

Sektördeki hareketliliğin ilk işareti yılbaşında geldi. Sabancı ile Marubeni ortaklık açıkladı. Bu ortaklığın önemi, Komatsu'yu Türkiye'ye ihraç eden Marubeni'nin, Temsa marka iş makinelerinin Komatsu müşterüerine sunacak olması. Şirketin ciro hedefi 1 milyar lira olarak açıklandı. Temsa, Komatsu'nun distribütörü. Ayrıca İtalyan Dieci ve OMG markalarının da distribütörü. 


XCMG ve Luigong geliyor 


Sektörde 5 Çinli firmanın faaliyeti vardı, ikisi daha pazara giriyor. İMDER'den alınan bilgiye göre, Uygunlar Dış Ticaret, distribütörlüğünü yaptığı Çin'in en büyük iş makineleri üreticilerinden Luigong'la birlikte Türkiye'de...