16 / 05 / 2024

İş Yapma Kolaylığı Raporu türkiye

İş Yapma Kolaylığı Raporu türkiye

Dünya Bankası’nın yıllık olarak hazırladığı İş Yapma Kolaylığı Raporu’nun 2016 sonuçları açıklandı. Raporda bir ülkenin genel sıralamasını belirleyen 11 kategoriye bakıldığında Türkiye sadece İnşaat İzinleri kategorisinde ilerleme gösterdi.

Ormanyaka Çekmeköy'de 48 ay vade fırsatı! Bankasız, kefilsiz ödeme kolaylığıyla!

Ege Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği Ormanyaka projesi 48 ay vade fırsatı, bankasız kefilsiz ödeme kolaylığı ile satışları devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Binaların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ruhsat aldıkları tarihteki imar kurallarına göre inşa edilmiş yapıların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirdi. 

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

BDDK’dan DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık talebi! Öncelik işyerlerinin olsun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), deprem bölgesindeki DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık sağlanmasını istedi. 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasıyla konutunu yenilemek isteyenlere büyük kolaylık geliyor!

Sektör temsilcileri, "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasının dönüşüme hız katacağına ve özellikle evini yenilemek isteyen vatandaşa büyük kolaylık sağlayacağına dikkat çekti. 

King P746 Steamex Buharlı Ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi... 

King P746 Steamex, buhar gücü, hareket kolaylığı sağlayan tasarımı ve kullanışlı seramik tabanı ile yorulmadan ütü yapma konforu yaşatır. Peki, King P-746 Steamex Buharlı Ütüde anti drip özelliği var mı? İşte detaylar... 

EYT'de prim borcu olanlara yeni çözüm! Büyük kolaylık tanınacak

Milyonlarca kişinin kamuya olan bütün borçlarının yapılandırılmasıyla alakalı kanun icraata girdi. Kısmı kademeli prim sisteminden dolayı emekli olamazken, bu mağduriyeti gidermek için EYT’liler yasa ile emekli olabilme kolaylığı getirildi.

Fakir deluxe ekmek yapma makinesi en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte Fakir 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evinizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapabileceğiniz bir ürün olan Fakir Pane Deluxe Ekmek Yapma Makinesi'ni sizler için araştırdık. Peki bu ürünün özellikleri neler, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

EYT'lilere flaş kolaylık: Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor! Hemen bu son dakika detayına bakın!

EYT'lilere flaş kolaylık... Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor... Hemen bu son dakika detayına bakın...

Fakir Ekmek Yapma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Ekmek Yapma Makinesi sahip olduğu farklı pişirme teknikleri ve özellikleri sayesinde istediğiniz ekmeği pratik bir şekilde pişirmeyi sağlıyor. Bu ürün çeşitli pişirme programları ve ısı ayarları ile istediğiniz tarifi ortaya koyuyor. Peki ürünün özellikleri neler? 

​​​​​​​Depremzedelere 3 ülkeden daha vize kolaylığı!

Almanya'nın ardından üç ülke daha depremzedelere vize kolaylığı getirildiğini açıkladı. Depremzedelerin yakınlarının yanına geçici süreyle gitmeleri kolaylaştırılacak.

İş Yapma Kolaylığı Raporu türkiye Haberi

İş Yapma Kolaylığı Raporu türkiye

Dünya Bankası'nın İş Yapma Kolaylığı Raporu açıklandı.

Dünya Bankası’nın yıllık olarak hazırladığı İş Yapma Kolaylığı Raporu’nun 2016 sonuçları açıklandı. Türkiye, 189 ülke arasında geçen yıla göre 4 basamak gerileyerek 55. sıraya yerleşti. Raporda bir ülkenin genel sıralamasını belirleyen 11 kategoriye bakıldığında Türkiye sadece İnşaat İzinleri kategorisinde ilerleme gösterdi. İnşaat İzinleri’nde geçtiğimiz yıla göre 10 basamak atlayarak 108’den 98. sırayayükseldi. Rapora göre inşaattaki yükselme, yangın yönetmeliğine uygunluk ve itfaiyeden alınacak izin süreçlerinin hızlanmasından geldi. 

SÖZLEŞME SÜRESİ UZADI

Geriye kalan 10 kategoride en ciddi düşüş 102. sıradan sıradan 124. 22 basamak gerilemeyle Tasfiye İşlemleri’nde görüldü. Gerileme dolar başına 27.9 sentten 18.7’ye gerileyen tahsilat miktarı ile 3.3’ten 4.5 yıla çıkan tahsilat süresinden kaynaklandı. Bir diğer ciddi düşüş Sözleşme Uygulamaları’ndan geldi. 19 basamaklık gerileme, sözleşme uygulama...