05 / 05 / 2024

İsa Akdağ

İsa Akdağ

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ. Kilikya olarak adlandırılan Doğu Akdeniz'in turizmde gelecek vaat ettiğini belirterek. "Kilikya, turizmde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak" dedi...

Eski Bakan Akdağ: ‘Kentsel dönüşümde mevzuatlar daha katı olmalı’

Kocaeli’nde Afet Yönetimi ve Afet Zamanlarında Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne katılan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Mevcut mevzuat kentsel dönüşümle alakalı insanlara bazı haklar veriyor. Bu konudaki mevzuatın çok daha katı olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Recep Akdağ: Şehir hastanelerini yeni bir finansman modeliyle yaptık!

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada  "Şehir hastaneleri yapımında yatırımcı firmalara hasta garantisi verildiğine ilişkin iddialar doğru değil. Yüklenici firma ile idare arasında böyle bir sözleşme yok." diye konuştu.

Van sağlık yatırımlarında Türkiye'nin en iyileri arasında!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Van Güçbirliği ve Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Akdağ, Van'ın sağlık yatırımları açısından şu anda Türkiye'nin en iyi illeri arasına girdiğini açıkladı.

Recep Akdağ: İstanbul'un hastane yatırımına ihtiyacı var!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''İstanbul'da çok ciddi sağlık yatırımları gerçekleştirmiş olmamıza rağmen hala İstanbul'un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var.'' dedi.

Dünya Sağlık Örgütü İstanbul'da ofis açacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Jakab arasında DSÖ İstanbul Ofisi'nin kurulmasına ilişkin anlaşma imzalandı.

Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi Reşat Cankurt ve Elif Akdağ ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Trabzon'da sağlık külliyesi kurulacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Trabzon’da referandum öncesi mesajlar verdi. Akdağ "Trabzon'da 350 bin metre kare kapalı alan olan bir külliye yapacağız. Ve orada yok yok olacak "dedi.

Yeni sağlık merkezleri geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Altındağ Belediyesi Başpınar ve Feridun Çelik Aile Sağlığı Merkezleri'nin açılış törenine katıldı.

Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Akdağ, "Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi yapacağız. Buralarda birinci derecede Suriyeli doktorları, Suriyeli sağlık çalışanlarını istihdam edeceğiz." dedi.

Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Akdağ: "Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi yapacağız. Bunlar bizim aile sağlığı merkezlerimizin biraz daha farklı şekilleri. Buralarda birinci derecede Suriyeli doktorları, Suriyeli sağlık çalışanlarını istihdam edeceğiz" dedi.

Mardin, Şırnak ve Hakkari'deki sağlık kurumları onarılacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yüksekova'da, Hakkari'de, Şırnak'ta, Cizre'de, Nusaybin'de terör saldırılarının yaşandığı yerleşim yerlerindeki sağlık kurumlarının onarılacağını belirtti.

Recep Akdağ: Erzurum'daki dönüşümü çok önemsiyoruz!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Akdağ, Erzurum’daki kentsel dönüşüm çalışmasını çok önemsediğini ifade etti.

Erzurum Bölge Eğitim Hastanesi Sağlık Kampüsü inşaatı incelendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Milletvekili İbrahim Aydemir yapımı devam eden Sağlık Kampüsünde incelemelerde bulundu.

İsa Akdağ Haberi

İsa Akdağ

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ yaptığı açıklamada. Çukurova'nın Suriye-Kıbns ve Anadolu arasında kültürlerin buluştuğu bir Antik Kentler hazinesi olduğunu söyledi. Çukurova'nın tarihe mal olmuş antik ismi "Kilikya"nm ön plana çıkartılması gerektiğini belirten Akdağ. "Kilikya'nın turizmde bir Likya kadar marka olmalı" diye konuştu. 


Bölgeyi bir çekim ve cazibe merkezi haline getirecek Kazanlı-Tarsus sahil bandı Mersin-Antakva sahil yolu ve Çukurova hava alanı gibi projelerin tamamlanması gerektiğini ifade eden Akdağ şöyle konuştu: "Kilikva'yı oluşturan. Anamur'dan Silifke'ye, Kilikya'nın Efes'i olan Uzuncaburç'tan Kanlıpane'ye. Mersin'den Tarsus'a, Adana'dan Hititler'in doğu kalesi olan Karatepe'ye. Anavarza'dan Kozan'a. Misis'ten Payas'a, bütün dillerin, dinlerin ve kültürlerin buluştuğu kent olan Antakya'da bakir olan. keşfedilmemiş ve güvenli bir destinasyon var elimizde. Bunu bir an önee gün yüzüne çıkartıp, hem yurtiçi...