13 / 05 / 2024

İşadamı İshak Alaton

İşadamı İshak Alaton

Türkiye’ye tıp alanında Nobel ödülü kazandıracak bilim adamlarının yetiştirilmesi amacıyla İstanbul’a bir bilim şehri kurulacak

İshak Alaton'un projesine şimdi de acele kamulaştırma şoku!

Geçtiğimiz Eylül ayında vefat eden iş insanı İshak Alaton, “En büyük hayalim” dediği bir okul projesini Çatalca için gündeme getirdi. Okul binasının üzerinde bulunduğu araziye ilişkin otoyol projesi için acele kamulaştırma kararı alındı.

İshak Alaton'un taziyeleri kabul edildi!

Alaton ailesi, Alarko Holding Kurucu ortağı ve Onursal Başkanı İshak Alaton'un vefatının ardından taziyeleri kabul etti.

İshak Alaton son yolculuğuna uğurlandı!

Kalp yetmezliği teşhisiyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Alarko Holding’in kurucusu ve onursal başkanı İshak Alaton (89), dün toprağa verildi.

İshak Alaton kimdir?

Alarko Holding'in kurucusu ünlü işadamı İshak Alaton vefat etti. Peki İshak Alaton kimdir? İshak Alaton bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İshak Alaton'un hayatı..

İshak Alaton vefat etti!

Alarko Holding’in kurucusu İshak Alaton (89), kalp yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alaton, bir süredir de yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi görüyordu.

İshak Alaton'a imar kirliliğine neden olmaktan dava açıldı!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton'a, Ortaköy'deki Tarihi Şifa Yurdu binasında kaçak ilaveler yaparak tescilli kültür varlığına zarar verdiği ve imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle dava açıldı.

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İzzet Garih geldi!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılan İshak Alaton'un yerine İzzet Garih getirildi. İzzet Garih oy birliği ile yönetime geçti.

Dragos Adam Kule Rezidans teslim tarihi!

Dragos Adam Kule Rezidans teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Tek blok halinde yükselen Dragos Adam Kule Rezidans projesi DAP yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Adam Kule Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen Adam Kule Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Adam Kule Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen proje yüzde 10 indirim sağlanıyor. Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi olarak 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyat!

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule tatil kampanyası!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 350 adet daire bulunuyor. Adam Kule tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.

Adam Kule'de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye!

Daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje de 27 kat şeklinde yükseliyor. Adam Kule' de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.

İşadamı İshak Alaton Haberi

İşadamı İshak Alaton

İşadamı İshak Alaton’un öncülüğünde tasarlanan ‘Biocity İstanbul’ projesi Çatalca’ya kurulacak. Alaton, proje hakkında şu bilgileri verdi:

“Biyomedikal sektörü, Türkiye’nin geleceğinde önemli bir yer tutacak. Türkiye’nin avantajları Hindistan ve Çin’de bile yok. Biocity çok revaçta bir teknokent olacak. Çatalca’da 400 dönümlük alanda kurulacak. İlk yatırım bedeli yaklaşık 125 milyon dolar. Tam kapasiteyle hayata geçmesi durumunda, 2023 yılında 40 milyar dolarlık ihracat yapan bir merkez olacak. İlk tesisler 2014 başında çalışmaya başlayacak. Proje tam kapasiteye ulaştığında 20 bin nitelikli işgücü istihdamı sağlanacak.”


Çin malları Çin’de satılmıyor!

Girişimsel kardiyoloji alanında tıbbi malzeme üretmek üzere 2006 yılında kurulan Alvimedica şirketiyle birçok ülkeye ihracat yaptıklarını anlatan Alvimedica CEO’su Cem Bozkurt da, şöyle konuştu: “Türkiye’deki Çin mallarıyla mücadele edemiyoruz. Türkiye’de satılan Çin mallarının Çin’de satışı yasak. Çünkü o...