04 / 05 / 2024

ISAF 2016 ne zaman

ISAF 2016 ne zaman

Her yıl sektörün önde gelen profesyonellerini bir araya getiren ISAF Fuarı’na sayılı günler kaldı. Bu yıl yine güvenlik sektörünün kalbi, 29 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 20. Uluslararası ISAF Security Fuarı’nda atacak

İş yeri kira geliri beyan sınırı 2021!

İş yerini 2020 yılı içerisinde kiraya verenler 2021 yılında kira gelir vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Peki vergi için iş yeri kira beyan sınırı 2021 nedir? İş yeri kira geliri istisnası 2016 ne kadar?

Enerji kimlik belgesi fiyatları 2016!

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği hükümlerine göre bazı istisnalar hariç tüm binalar için enerji kimlik belgesinin alınması zorunlu oluyor. Peki, enerji kimlik belgesi fiyatları 2016 ne kadar?

Zorunlu deprem sigortası fiyatları 2016!

Deprem sigortası, konutlar için yapılması zorunlu olan sigorta oluyor. Peki, zorunlu deprem sigortası fiyatları 2016 ne kadar?

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Değer artış kazancı vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2016!

Taşınmaz mallar için Temmuz ayı içerisinde ödenen vergiler arasında değer artış kazancı vergisi de yer alıyor. Peki, değer artış kazancı vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2016 ne zaman?

Kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2016!

Temmuz ayı içerisinde ödenen vergiler arasında, gayrimenkuller için ödenecek kira gelir vergisi yer alıyor.Peki, kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2016 ne zaman?

Fek yazısı harcı 2016!

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olan kimseler, borcunu ödedikten sonra tapudaki ipoteği kaldırabiliyor. Bunun için fek yazısı gerekli oluyor. Peki, fek yazısı harcı 2016 ne kadar?

Emlak vergisi ilk taksit son ödeme tarihi 2016!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisi için ödemeler senede iki eşit taksit halinde yapılabiliyor. Peki, emlak vergisi ilk taksit son ödeme tarihi 2016 ne zaman?

Tapuda hisse devri masrafları 2016!

Hisseli tapuların devri için, tüm hissedarların onay vermiş olması gerekiyor. Hisse devri için ise yine diğer hissedarların önalım hakkını kullanıp kullanmayacakları soruluyor. Peki, hisse devri masrafları 2016 ne kadar tutar?

Çöp vergisi son ödeme tarihi 2016!

Çöp vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için ödeniyor. Bu vergiyi mesken ve işyeri kullanıcıları ödüyor. Peki, senede iki eşit taksit halinde ödenebilen çöp vergisi son ödeme tarihi 2016 ne zaman?

Tapu harcı eksik beyan cezası 2016!

Kimi alıcı veya satıcılar daha az tapu harcı ödemek için satış bedelini de gerçek dışı bir tutarda beyan edebiliyor. Bu durumun tespiti halinde ceza kesiliyor. Peki, tapu harcı eksik beyan cezası 2016 ne kadar?

Emlak vergisi 2016 ne zaman ödeniyor?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için emlak vergisi ödemesi yapılıyor. Verginin mükellefi taşınmaz malın sahibi oluyor..

ISAF 2016 ne zaman Haberi

ISAF 2016 ne zaman

Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 20. ISAF Fuarı, bir kez daha sektörün önde gelen aktörlerini buluşturmaya hazırlanıyor. ISAF Security (Güvenlik Fuarı), ISAF IT Security (Bilgi ve Ağ Güvenliği) ve ISAF Smart Home (Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu) alt başlıklarından oluşan fuar, katılımcılarını son teknoloji güvenlik ürünleri ile tanıştırırken, her yıl farklı temalarla da sektörün nabzını tutuyor. 


2006 yılından bu yana güvenlik otomasyonu alanında üretici firma olarak faaliyet gösteren ve 30’dan fazla ülkenin güvenlik ihtiyaçlarına yüksek teknolojili çözümler sunan Arma Kontrol, İstanbul Fuar Merkezi’nde HALL 9 /STAND A-220’de ziyaretçileriyle buluşacak. Aldığı kalite belgeleri ve uluslararası sertifikalar ile güvenlik sektörünü güçlendiren Arma Kontrol, 20. ISAF Fuarı kapsamında Hidrolik Mantar Bariyer, Road Blocker, Yer Tuzakları ve Kollu Bariyer gibi ürünlerini sergileyecek. 


2009 yılından bu...