19 / 05 / 2024

isanbuldaki pütürgeli işadamları

isanbuldaki pütürgeli işadamları

İstanbul’da bulunan Pütürgeli iş adamları Hasan, Mehmet Nuri ve Derviş Beyhan tarafından 2014 yılında temeli atılarak yaptırılmaya başlanan cami ve sosyal tesislerin açılışı bugün Cuma namazı öncesi gerçekleştirildi.

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

S&P Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S&P), Türkiye ekonomisinin bu yıl için büyüme tahminini yüzde 5.2'ye, gelecek yıl için büyüme tahminini ise yüzde 2.8'e çıkardığını açıkladı.

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Malatya Pütürge'de yapılacak depremzede evleri mecliste!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde gerçekleşen depremde hasar gören Malatya'nın Pütürge ilçesindeki depremzedeler için yeni konut yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pütürge'de 104 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 24 Ocak tarihinde yaşanan depremde evleri zarar görenler için yapılan 104 konut hak sahiplerine kurayla teslim edildi.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Elazığ'da inşaatta üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi!

Elazığ'da, şantiyede çalıştığı sırada üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi.

Murat Kurum: Pütürge'deki konutlar Ekim'de teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ekim ayı içerisinde Pütürge merkezdeki konutların teslimini yapıyor olacağız" dedi.

Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik analizi...

Malatya Doğanyol ve Pütürge’de 628 konut yapılacak!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde muhtarlarla toplantı düzenledi. Baruş, Pütürge’de 304, Doğanyol’da ise 324 konutun yapılmasının planlandığını aktardı ve bu rakamların değişebileceğini de belirtti...

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Pütürge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

Eyüp Alibeyköy'deki akaryakıt istasyonu için yeni imar plan!

İstanbul 4'üncü ve 10'uncu İdare Mahkemeleri 3 farklı iptal kararı alındı. Akaryakıt istasyonu için parsel bitişiğindeki yolu trafiğe kapatıldı.

Orta Asyalı iş adamlarının Türkiye yatırımları yüzde 341 arttı!

Orta Asya'dan gelen iş adamları Türkiye'ye yatırım yapma yarışına girdi. Yılın ilk çeyreğinde Orta Asya ülkelerinden Türkiye'ye yatırım yapan firma sayısı yüzde 341 arttı.

isanbuldaki pütürgeli işadamları Haberi

isanbuldaki pütürgeli işadamları

Pütürge ilçesi Tepehan Mahallesi’nde hayırseverler tarafından yaptırılan cami ibadete açıldı.

Tepehan Çaygören Mahallesi’nde yapımına geçen yıl başlanan ve bu yıl ibadete hazır hale getirilen caminin açılışına Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Pütürge İlçe Kaymakamı Osman Doğramacı, Pütürge İlçe Belediye Başkanı Mehmet Polat, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkçi, Nurettin Yaşar, Pütürge İlçe Müftüsü Mehmet Arslaner, Beyhan Ailesi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul’da bulunan Pütürgeli iş adamları Hasan, Mehmet Nuri ve Derviş Beyhan tarafından 2014 yılında temeli atılarak yaptırılmaya başlanan cami ve sosyal tesislerin açılışı bugün Cuma namazı öncesi gerçekleştirildi. Açılış öncesi MASTÖB İstanbul-Esenler Şube Başkanı Aziz Damar, Pütürge Belediye Başkanı Polat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır birer konuşma yaptı. İlçe Müftüsü...