19 / 05 / 2024

İsar Bilişim İnşaat Limited Şirketi

İsar Bilişim İnşaat Limited Şirketi

İsar Bilişim İnşaat Limited Şirketi, Sibel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Meriç Sokak, Kuyumcular Pasajı' nda kuruldu.

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Saper tarafından kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ohtamış tarafından kuruldu.

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakan Sarı tarafından kuruldu.

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarı tarafından kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Grany İnşaat Tekstil Bilgisayar Matbaa Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grany İnşaat Tekstil Bilgisayar Matbaa Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Sarıteke tarafından kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

İsar Bilişim İnşaat Limited Şirketi Haberi

İsar Bilişim İnşaat Limited Şirketi

İsar Bilişim İnşaat Limited Şirketi, Sibel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Meriç Sokak, Kuyumcular Pasajı'nda kuruldu.


İsar Bilişim İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1. Gayrimenkul danışmanlığı, satımı ve değerlemesinde bulunmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri, proje, mühendislik, mimarlık, kontrolörlük ,müşavirlik ve organizasyon işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük...