29 / 04 / 2024

İşbir Yatak nerede

İşbir Yatak nerede

Sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi ilke edinen yatak uzmanı İşbir Yatak, önümüzdeki yıllar için Adım Adım Oluşumu ile beraber kurum olarak yardımseverlik koşularına katılma kararı da aldı.

İşbir Yatak'tan Omuriliği Felçlileri Derneği'ne tekerlekli sandalye!

Spora ve sporcuya destek olan İşbir Yatak, 'Adım Adım' isimli sivil toplum kuruluşunun 2 Mart Pazar günü Antalya'da katılacağı 'Runtalya Maratonu'nda koşacak 42 yaşındaki Başak Çankayalı'ya sponsor oldu.

O banka bomba müjdeyi duyurdu! Müşteriler buna çok sevinecek!

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine gerek hediye puan kazandıran gerekse de çeşit çeşit avantajlar sunan Denizbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, düzenlediği kampanya kapsamında İşbir Yatak’tan yapılacak alışverişlerde ek taksit imkânı sağlayacağını paylaştı.

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 

Meg Ryan’ın evi 10 milyon dolara satılıyor!

Ünlü oyuncu Meg Ryan, 2014 yılında 8 milyon dolara aldığı evini 10.9 milyon dolara satışa çıkardı. Ryan’ın ikamet ettiği New York’taki evin özgün desenli fayans zeminleri, orijinal sütunları ve sekiz dolaplı bir yatak odası bulunuyor.

Katarlılardan Türk klimalı yataklara yoğun ilgi!

Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan İşbir Yatak Ortadoğu’da bulunan 36 satış noktasının ardından Katar pazarına girmeye hazırlanıyor.

Yurt kapasitesi bu yıl sonu itibarıyla 545 bin olacak!

Bakan Kılıç: "Yurt kapasitesi bu yıl sonu itibarıyla 545 bin olacak, 22 bin civarında bir yatak kapasitesi artışı olacak. 2017 yılı sonunda 123 bin artışla 668 bin, 2018 yılı sonunda 697 bin, 2019 yılının sonunda da 755 bin civarında bir kapasiteye ulaşılacak" dedi.

Halsa, Ankara'ya isveç rüyası yaşatacak!

Doğayı ve doğanın bir parçası olan insanı merkeze alan Halsa, konforlu bir yatak ve uyku deneyimi için insanın doğasını ve ihtiyaçlarını dikkate alan tasarımlara imza atıyor.

Halsa, İzmir'e İsveç rüyası yaşatmaya geliyor!

Doğayı ve doğanın bir parçası olan insanı merkeze alan Halsa, konforlu bir yatak ve uyku deneyimi için insanın doğasını ve ihtiyaçlarını dikkate alan tasarımlara imza atıyor.

İşbir'den teknoloji kampanyası!

İşbir Yatak yatak gruplarında yüzde 10 indirim uygularken yatak, baza, başlık ve medikal destek yastıkları ürün gruplarından tek seferde 6 bin TL ve üzeri alışverişte kampanya uyguluyor.

İşbir Yatak Ortadoğu’ya yöneldi!

Avrupa Birliği’nin (AB) son yıllarda yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle satın alma miktarının azalması ihracat yapan firmaları yeni pazar arayışlarına itti. İşbir Yatak, toplam 28 ülkeyle cirosunu ihracattan sağlıyor.

İşbir Yatak bayilerini halka arz edecek!

İşbir Holding'in amiral gemisi İşbir Yatak, bayilerini bölge müdürlüğü haline getirerek halka arz çalışmalarında önemli bir aşamayı tamamladı...

Muhteşem yatak odaları!

Büyüleyici bir manzara, her detayı düşünülerek tasarlanmış geniş bir oda, estetik mobilyalar ve konforlu bir yatak... Kim istemez ki? İşte büyüleyen yatak odaları, dekorasyon fikirleri...

İşbir Yatak nerede Haberi

İşbir Yatak nerede

Sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi ilke edinen yatak uzmanı İşbir Yatak,  Adım Adım Oluşumu koşucularının 2 Mart 2014 tarihinde düzenlenen Uluslararası Öger Runtalya Maratonu’nda topladığı bağışlarla Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne aldığı 83 adet akülü tekerlekli sandalye için ViscoSit viskoelastik oturma minderi bağışında bulundu. İşbir Yatak, önümüzdeki yıllar için Adım Adım Oluşumu ile beraber kurum olarak yardımseverlik koşularına katılma kararı da aldı.


Tekerlekli sandalye kullananların oturmakla ilgili çeşitli sağlık sorunları yaşadıklarına şahit olan İşbir Yatak, bu rahatsızlığın etkilerinin azalmasına destek olan inovatif ürünü ViscoSit viskoelastik oturma minderi ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne destek oldu. Basınç azaltıcı özelliği ile oturma konforunu ve uzun süreli oturmaların yaratabileceği rahatsızlığı azaltan ViscoSit viskoelastik oturma minderi uyuşmaları önlüyor, sinirler ve kaslar üzerindeki gerginliği azaltıyor.


Bağışlarla alınan akülü...