18 / 05 / 2024

İşçi Sigortaları Vişnezade

İşçi Sigortaları Vişnezade

1956 yılında Beşiktaş'ın köklü semtlerinden olan Vişnezade'de bulunan, 500'den fazla aileyi barındıracak büyüklükte olan belediye arsalarına İşçi Sigortaları talip olmuş. Arsa 4 milyon 500 bin liraya satılacakmış.

DASK ve TOBBUYUM'dan afetlerden kaynaklı kayıp uyuşmazlıkları için işbirliği olanağı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), afetlerden ötürü kayıplara uğrayan vatandaşların uyuşmazlıklarının en kısa zamanda ve etkili bir şekilde çözülmesi için işbirliğine gidiyor.

Beşiktaş Vişnezade 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş ilçesi, Vişnezade Mahallesi, 1289 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Sağlık sigortalarının deprem güvencesi var mı? İşte çok merak edilen o sorunun cevabı!

Sağlık sigortalarında mevzuat gereği depreme ilişkin tedaviler ilave sözleşme ile kapsama alınıyor. Buna karşın sigorta şirketleri sağlık giderleri için ödeme yaptı.

EYT düzenlemesi neler getirdi? İşte milyonlarca EYT'linin merak ettiği detaylar...

EYT ile ilgili düzenlemeleri içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasası ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Peki, EYT düzenlemesi neler getirdi? İşte detaylar...

Son dakika! EYT sonunda yasalaştı! 5 bin prim günü önerisi kabul edildi mi? İşte detaylar...

EYT’ye ilişkin düzenlemeleri içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasası ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

DASK, konut ve kasko sigortaları ile ilgili deprem bölgesinden şikayet yağıyor! Vatandaş ilgisizlikten şikayetçi!

Kahramanmaraş’ın Pazarçık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan ve toplam 10 şehrimizi deprem bölgede büyük yıkımlara, can kayıplarına ve hasarlara neden oldu. Depremden sağ kurtulanlar ise bir an önce uğradıkları mağduriyeti gidermek için sigortadan zararlarını karşılamanın derdinde.

Depremle birlikte herkes merak ediyordu! İşte DASK’ın fonlarında biriken paranın miktarı!

Türk Reasürans ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu, deprem fonlarının hazır olduğunu duyurdu. Peki Kurumun Genel Müdürü Selva Eren’in yaptığı açıklamaya göre, DASK’ın fonlarında deprem için biriken paranın tutarı ne kadar?

Çiftçiler dikkat! Tarım sigortaları kapsamında indirim geldi, prim desteği oranları belirlendi! Hemen bu rakamlara bakın

Tarım sigortaları kapsamına alınacak riskler ve ürünlerle prim desteği oranları resmen açıklandı. Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın!

Beşiktaş Vişnezade imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beşiktaş ilçesi, Vişnezade Mahallesi, 723 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

SGK'ya kayıtlı çalışıyorsanız hemen e-Devleti'i açın! Yoksa başınız daha sonra çok ağrıyacak

Türkiye'de SGK üzerine kayıtlı olarak çalışan milyonlarca vatandaş var. Bu vatandaşların iş veren tarafından sigortalarının düzenli yatırılıp yatırılmadığını kontrol etmeleri gerekiyor.

Bin değil 2 bin değil 3 bin değil yüz binlerce TL kayıp olabilir! Hemen E devlet'i açın

İş hayatının en önemli unsurlarından biri olarak SGK görülüyor. Fakat iş verenler bazen çalışanlarının sigortalarını düzenli ödemiyor. Bunun için e devletten düzenli kontrol yapılması gerekiyor.

Migros'ta tüm bisküvi, kek, gofret çeşitlerine yüzde 25 indirim! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros Market 68'inci yılına özel tüm bisküvi, kek, gofret çeşitlerine yüzde 25 indirim yaptı. İşte Migros 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

İşçi Sigortaları Vişnezade Haberi

İşçi Sigortaları Vişnezade

Belediye Sigortalar'dan 50 milyon lira borç alıyor.

Bir türlü satılamayan Vişnezade arsalarına da Sigortalar talip oldu.


 Belediye'nin Vişnezade'deki arsalarına İşçi Sigortalar'ı talip olmuş ve bu meseleyi görüşmek üzere dün akşam üzeri Vilayet'te ilgililerin iştirakiyle bir toplantı yapılmıştır.

 Bu toplantıda, Vişnezade'deki belediye arsalarının, 4.500.000 liraya İşçi Sigortaları'na satılması uygun görülmüş ve bu karara her iki tarafta muvafakat etmiştir. 

 İşçi Sigortaları burada ev ve blok apartmanlar inşa edecektir. Bu inşaat, belediyece hazırlanan planlara uygun olarak yapılacaktır. İlgililerin tahminine göre burada 500'den fazla aileyi barındıracak blok apartman ve evler yapılacaktır.

 Diğer taraftan İşçi Sigortaları, istimlak ve imar işleri için Belediye'ye 50 milyon lira istikrazda bulunacaktır. Bu istikraza mukabil, Belediye de İşçi Sigortaları'na muayyen bir faiz ödeyecektir. Bu husustaki anlaşmanın da yakında imzalanacağı bildirilmektedir.

(1956 yılında Reşat Altın 98...