03 / 05 / 2024

işçi ve turizm çalışanlarına ucuz konut müjdesi

işçi ve turizm çalışanlarına ucuz konut müjdesi

Dar gelirlileri uzun vade ve düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, emeklilerden sonra işçiler için de konut projelerini hayata geçiriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları!

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada KPSS şartsız personel alacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın personel alımı için aranan şartlar neler? İşte söz konusu iş ilanıyla ilgili detaylar...

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yezgi ve Gökhan Nacak ortaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan birçok kadro için personel alacak! Kadrolar bir bir belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı öğrenildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde görevlendirilecek adayların en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olması gerektiği duyuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan sürpriz personel alımı! Birçok kadro için personel alınacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek adayların en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olması gerektiği öğrenildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığından duyuru! 127 personel alımı yapılacak! İşte şartlar ve detaylar!

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni personel alımını duyurdu. Bakanlık 127 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru için şartlar belli oldu. İşte detaylar!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Bakanlıktan iş arayanlara müjdeli haber! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel arıyor! Şartlara inanamayacaksınız!

Bakanlıkta işi olsun isteyenlere müjdeli haber. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS'den 70 puan alan...

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü çeşitli kadrolara personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Anne Marie Fran Dumortier Aksoy ve Ufku Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

işçi ve turizm çalışanlarına ucuz konut müjdesi Haberi

işçi ve turizm çalışanlarına ucuz konut müjdesi

TOKİ Başkanı Turan, Antalya ve Karaman'da işçilerin 250-400 lira taksitlerle konut sahibi olacağını duyurdu


Turan, Antalya'da turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundakilerin, ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla 250 ile 400 lira arasında değişen taksitlerle ev sahibi yapılacağını açıkladı. Başkan Turan, ayrıca Karaman Organize Sanayi Bölgesi nde çalışan alt gelir grubundaki işçilerin de kira öder gibi ev sahibi olacaklarını ifade etti.


TOKİ Başkanı Turan ve ekibiyle arama konferansı denilebilecek bir çalışma gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel de, TOKİ ile yapılacak projeleri masaya yatırdıklarını söyledi. Türel, toplantıyla turizm çalışanlarına konut projesini de başlatma aşamasına geldiklerini dile getirdi. Tespit edilen alanda ilk etapta 5 bin konut yapılmasına karar verdiklerini ifade eden Türel, "Arazi çalışmalarının sonuçlandırılması en erken beş altı ayı bulabilir. Zaman...