19 / 05 / 2024

İsedak 17 proje desteği

İsedak 17 proje desteği

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) Proje Finansman Mekanizması kapsamında, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülkelerden 17 projeye destek verilecek.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Ekdaş Manor House'ta teslimler 17 ay sonra! Yüzde 50 peşinatla!

Ekdaş Yapı imzası ile hayata geçirilen Manor House projesinin teslimlerinin 17 ay sonra yapılması planlanıyor. Proje kapsamındaki konutların teslimlerinin 17 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak. 

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

TOKİ sosyal konut kampanyasında 17 ilde ilk temeller atılıyor! İşte il il proje görselleri!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde toplam 5 bin 615 sosyal konutun ilk temeli bugün atılacak. İşte il il TOKİ 2022 proje görselleri...

Pasifik GYO'dan İstanbul'a 17 milyar TL'lik 3 proje geliyor! 

Pasifik GYO projelerine son sürat devam ediyor. Pasifik GYO İstanbul Levent ve Göktürk'te 17 milyar TL değerinde 3 "Next Level" projesi için harekete geçti. 

Türk müteahhitler yurt dışında 17.8 milyar dolarlık proje üstlendi!

Ticaret Bakanlığı verilerine göre, Türkiye'nin yurt dışı müteahhitlik sektörü, 9 ayda 167 projeyi 17,8 milyar dolar bedelle üstlendi. 

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021!

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021 ve proje detayları...

Son dakika haberi! Yerli corona virüs aşısıyla ilgili açıklama geldi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, Kovid Türkiye 19 Platformu, Kovid 19'a yönelik tedavi odaklı 9 ilaç geliştirme ve bağışıklık kazanılması için 8 aşı geliştirme projesi başta olmak üzere toplam 17 proje üretiyor." dedi.

Son 17 yılda 1,2 trilyon liralık yatırım harcaması yapıldı!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Türkiye'de 2018 fiyatlarıyla 17 yılda yaklaşık 1 trilyon 250 milyar liralık yatırım harcaması yapıldığını belirterek, "2019 Yılı Yatırım Programında şu anda devam eden yaklaşık 3 bin ana proje var'' dedi.

Birikmiş proje stokunun tamamlanması için 408 milyar lazım!

Türkiye’de birikmiş proje stokunun tamamlanması için ilave 408,4 milyar TL'ye ihtiyaç var. Söz konusu kaynakta eksiklik olmazsa projeler 4-6 yılda tamamlanabilecek. 3 bin 212 projenin 17,8 milyar TL tutarındaki 859 adedi bu sene içinde bitirilecek.

Nef 2018'de 2 bininci konutu teslim etti!

Son 3 senede toplam 17 proje ve 5 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, bu yılki 2 bininci evini teslim etti...

BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti!

TÇMB tarafından, BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen proje Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini buluşturdu.

İsedak 17 proje desteği Haberi

İsedak 17 proje desteği

Ankara Palas'ta düzenlenen imza törenine, İSEDAK'a üye ülkelerin üst düzey yetkilileri ve büyükelçiler, ilgili kurumların yöneticileri katıldı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, yaptığı konuşmada, dünyadaki ekonomik gelişmelerin İslam dünyasını da etkilediğini belirtti. 



Ekonomik ve politik dalgalanmaların istikrarı etkileyerek zengin ve fakir arasındaki uçurumun artmasına neden olduğunu vurgulayan Koru, kurumlar ve devletler arasındaki dayanışmanın bu dalgalanmaların sosyal ve ekonomik etkilerini azaltabileceğini ifade etti. 



Koru, turizm, tarım, ticaret, taşımacılık, finans alanlarındaki işbirlikleri ve yoksuluğu ortadan kaldırılmasıyla İSEDAK üyelerinin dünya ticaretinde daha iyi bir yer alacağını dile getirdi. Naci Koru, İSEDAK'ın proje fonlama sisteminin fikirlerin gerçekleştirilmesine olanak sağladığını vurguladı. 



İSEDAK, 30 yılı aşkın süredir İslam dünyasının ortak kalkınma sorunlarının katılımcı şekilde belirlenmesi ve çözümler üretilmesinde en önemli işbirliği platformu olma özelliğini taşıyor. İSEDAK stratejisiyle, tarım,...