14 / 05 / 2024

isfalt asfalt üretim teknikleri

isfalt asfalt üretim teknikleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Asfalt Fabrikaları ( İSFALT ), asfalt üretim teknikleri ve kaliteli asfalt uygulamaları hakkında Yozgat Belediyesi çalışanlarına seminer verdi. Seminer üç gün süreyle verildi...

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

World Asfalt Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

World Asfalt Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Neslihan Yıldız imzasıyla kuruldu.

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

Buzlanmayı önleyen iletken asfalt projesi geliştirildi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde bir grup öğretim üyesi ve öğrenciden oluşan ekip, elektrik akımı ileten asfalt üretti. AKÜ Bilimsel Araştırma Projeleri desteğiyle başlatılan proje 2 yılda tamamlandı.

Kocaeli Arslanbey OSB'de 6.6 milyon TL'ye satılık tesis!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, ilçemizde kurulu bulunan asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Arslanbey Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Kartepe'de 6.6 milyon TL'ye satılık asfalt üretim tesisi!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Kartepe'de asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Sakarya asfalt şantiyesinin inşaatında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt şantiyesini yenileme çalışmaları son aşamaya geldi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yenilenen şantiyemiz ile 250 bin ton olan asfalt üretim kapasitemiz, yıllık 600 bin tona ulaşacak" dedi

Kütahya Tavşanlı'da asfalt şantiyesi verimli dönemlerini yaşıyor!

Tavşanlı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı beton parke, büz elemanları ve asfalt şantiyesi 2015 yılında 24 kalemde alt yapı çalışmalarında kullanılması amacıyla üretim yaptı.

Antalya Muratpaşa'da asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri’nin ardından Fen İşleri Müdürlüğü de kendi üretim tesislerini kuruyor.

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kuracak!

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kurulması için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Fatih Duruay açılacak üretim tesisiyle ilgili açıklama yaptı.

Çankaya Belediyesi beton üretim şantiyesini taşıdı!

Çankaya Belediyesi beton üretim şantiyesini taşıdı. Asfalt ihtiyacını kendisine ait asfalt üretim plentinden karşılayan Çankaya Belediyesi, kaldırım, bordür ve tretuvar çalışmalarında kullandığı beton malzemeleri de kendi tesisinde üretiyor.

isfalt asfalt üretim teknikleri Haberi

isfalt asfalt üretim teknikleri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Asfalt Fabrikaları (İSFALT), asfalt üretim teknikleri ve kaliteli asfalt uygulamaları hakkında Yozgat Belediyesi çalışanlarına seminer verdi. 


Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Gençlik ve Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen ve 3 gün sürecek seminere Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, Fen İşleri Müdürü Hasan Löker ve asfalt üretimi ve yol yapımında çalışan personel katıldı. 


İSFALT Eğitim Şefi Dr. Mehmet Tahir Deniz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Asfalt Fabrikaları'nın asfalt üretim teknikleri ve kaliteli asfalt uygulamalarına dair bilgi ve tecrübelerini bütün Türkiye ile paylaşmaya başladığını ve bu eğitimin ikincisini Orta Anadolu Kalkınma Ajansının desteğiyle Yozgat Belediyesinde yaptıklarını söyledi. Deniz, “Seminerimiz bugün başladı ve üç gün sürecek. Burada amacımız İSFALT’ın asfalt yapmakta ve kullanımda kazandığı tecrübeyi diğer belediyelerimizle paylaşarak onların da kaliteli bir asfalt atmasını sağlamaktır....