19 / 05 / 2024

İSFALT ihalesinde gerginlik mi yaşandı

İSFALT ihalesinde gerginlik mi yaşandı

İSFALT’ın 29 Şubat’ta gerçekleştirdiği 25 milyon liralık ihalesi kargaşa, gözaltı ve suç duyurusuna sahne oldu. İSFALT Genel Müdürü Ahmet Ağırman dün önce ihaleyi savundu yaklaşık 3 saat sonra ise iptal ettiğini açıkladı.

Kripto para piyasasında gerginlik devam ediyor! İşte 20 Haziran 2022 Bitcoin ve Altcoinler'deki son durum!

Son zamanlarda düşüşe geçen kripto para piyasasında gerginlik devam ediyor. Yatırımcıları, başlıca işlem platformlardaki sorunların önüne geçilmediği takdirde tüm sektöre yayılacağı ve kripto piyasasında sorunlara yol açacağı endişesi sardı.

Ramazan pidesi kaç liradan satılacak! Pide fiyatıyla ilgili iddia Meclis'te gerginlik yarattı

Türkiye'den Ramazan ayı 2 Nisan Cumartesi günü başlayacak 2 Mayıs Pazartesi günü sona erecek. Ramazan'ın olmazsa olmazı Ramazan pidesinin fırınlarda kaç liradan satılacağı merak konusu oldu. Pide fiyatıyla ilgili iddia Meclis'te gerginlik yarattı.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

Batman'da kaçak inşaat yıkımında gerginlik!

Batman Belediyesi'nce kaçak ve riskli olduğu belirlenen inşaatın yıkımı sırasında gerginlik yaşandı. Olay sonucunda bir zabıta yaralandı.

Kocaeli'de kentsel dönüşüm toplantısında gerginlik!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerinin dinlenilmesi için düzenlenen toplantıda gerginlik yaşandı.

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde süre uzatıldı!

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde son teklif verme tarihi 24 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldı..

Doğu Anadolu Gözlemevi'nin ihalesinde 5 milyon TL'lik zarar!

Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, uzayın Erzurum'dan izlenmesini sağlayacak DAG'ın ihalesinde usulsüzlük yapıldığını ve 5 milyon TL zarar ettiklerini açıkladı.

Antalya Muratpaşa'da 185 parsel ihalesinde olay çıktı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'teki 185 parselinin satış ihalesinde olay çıktı. Bazı vatandaşlar, ihalelere katılarak, fiyat yükselttiğini ve konut satın aldığını iddia etti.

Çukurova Havalimanı ihalesinde sona gelindi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Çukurova Havalimanı ihalesinde artık sona geldiklerini belirterek, “Çukurova Havalimanı için 16 Mayıs’ta ihaleye çıkmıştık ancak Kamu İhale Kurumuna itiraz oldu. İhaleyi alan firma yeniden belirlendi." dedi.

Elazığ Hamza Bey Barajı ihalesinde son nokta kondu!

Elazığ'ın 50 yıllık içme suyunu karşılayacak olan ve gövde inşaatı ile arıtma tesisi inşaatlarının bitme aşamasına geldiği Hamza Bey Barajı isale hattı ihalesinde son nokta konuldu.

Aliağa özelleştirilme ihalesinde teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilme ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29 Ocak 2016 tarihine ertelendi.

İSFALT ihalesinde gerginlik mi yaşandı Haberi

İSFALT ihalesinde gerginlik mi yaşandı

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketi İstanbul Asfalt Fabrikaları San. ve Tic. AŞ’de (İSFALT)’de 29 Şubat’ta yapılan 25 milyon liralık bir ihale karakolluk oldu. İhaleye teklif vermek isteyen birçok firma tehdit edildiklerini, ayrıca ihalenin yapıldığı binaya girmelerinin engellendiğini iddia etti. İhalenin yapıldığı İSFALT Genel Müdürlük binası önünde ihale öncesi taraflar arasında çıkan arbede sonucu polis 6 kişiyi gözaltına aldı. Şartname alan 53 firmadan sadece 3’ünün teklif verdiği açıklanırken 4 teklifin ihale komisyonu odasına teslim edilmeyerek yan odada tutulduğu öne sürüldü.


Edinilen bilgilere göre, ihaleye Z.B.K.’nın sahibi olduğu A.Y. firması 23 milyon 740 bin TL, B.P. Danışmanlık 24 milyon 682 bin TL, S.M. Araçlar ise 24 milyon 682 bin TL’lik teklif verdi.


Dün İSFALT Genel Müdürü Ahmet Ağırman önce ihaleyi savundu ardından yaklaşık...