14 / 05 / 2024

isfaltın yozgat belediye çalışanlarına asfalt semineri

isfaltın yozgat belediye çalışanlarına asfalt semineri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Asfalt Fabrikaları ( İSFALT ), asfalt üretim teknikleri ve kaliteli asfalt uygulamaları hakkında Yozgat Belediyesi çalışanlarına seminer verdi. Seminer üç gün süreyle verildi...

Belediye konut alanı imarlı tam 8 arsa satacak! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta yer alan konut imarlı 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Mayıs tarihinde yapılacak.

Belediye, o ildeki 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor. Peki Yozgat'taki konut, arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Yozgat projesi için beklenen gün geldi! 104 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 104 konut ve 6 dükkan yer alacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Rize’de kentsel dönüşüm 30 Ocak'ta başlayacak!

Rize Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile kentsel dönüşüm için gerekli girişimleri başlattıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Yıkım işlemlerine 30 Ocak’ta başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Kınık OSB'nin 2. kısmına yatırımcı ilgisi!

Ön taleple genişletilmeye çalışmalarına ilgi yüksek. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ön talebe 19 firmanın başvurduğunu bu başvurularla OSB'nin ikinci kısmını yüzde 80'inin şimdiden dolduğunu açıkladı.

Yozgat Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat İli Merkez İlçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Yozgat Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Aydın Buharkent'e toplu konut projesi müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin ilk toplu konut projesine start verdi. Başkan Erol, dar gelirli vatandaşlar için inşa edecekleri toplu konutlar projelerinden kazanılacak gelir ile ilçeye 24 derslikli okul yapacaklarını açıkladı.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Hatay Altınözü’ne Millet Bahçesi geliyor!

Hatay Altınözü’nde millet bahçesi çalışmaları başlıyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, projeyle ilgi açıklamalarda bulundu.

isfaltın yozgat belediye çalışanlarına asfalt semineri Haberi

isfaltın yozgat belediye çalışanlarına asfalt semineri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Asfalt Fabrikaları (İSFALT), asfalt üretim teknikleri ve kaliteli asfalt uygulamaları hakkında Yozgat Belediyesi çalışanlarına seminer verdi. 


Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Gençlik ve Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen ve 3 gün sürecek seminere Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, Fen İşleri Müdürü Hasan Löker ve asfalt üretimi ve yol yapımında çalışan personel katıldı. 


İSFALT Eğitim Şefi Dr. Mehmet Tahir Deniz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Asfalt Fabrikaları'nın asfalt üretim teknikleri ve kaliteli asfalt uygulamalarına dair bilgi ve tecrübelerini bütün Türkiye ile paylaşmaya başladığını ve bu eğitimin ikincisini Orta Anadolu Kalkınma Ajansının desteğiyle Yozgat Belediyesinde yaptıklarını söyledi. Deniz, “Seminerimiz bugün başladı ve üç gün sürecek. Burada amacımız İSFALT’ın asfalt yapmakta ve kullanımda kazandığı tecrübeyi diğer belediyelerimizle paylaşarak onların da kaliteli bir asfalt atmasını sağlamaktır....