22 / 07 / 2024

ishak taşçı atakum projeleri

ishak taşçı atakum projeleri

Samsun'da faaliyet gösteren ve 3 bin üyesi bulunan Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç ve beraberindeki esnaf, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu...

O ilde 72 adet arsa satışta Sakın kaçırmayın! İşte detaylar...

Samsun Atakum Belediye Başkanlığı 72 adet taşınmazı satışa çıkardı. Peki satışa sunulan arsaların fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Samsun Atakum için acele kamulaştırma kararı!

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazların ve kent merkezindeki Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik projenin hayata geçirilmesi için acele kamulaştırma kararı alındı...

Samsun Atakum'daki AVM’ye jet çed!

Samsun Atakum Mimarsinan Mahallesi'ndeki AVM ile ilgili 25 Aralık'ta başlayan 31 Aralık'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci 2 Ocak 2020 tarihinde sona erdi.

Atakum Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Atakum Belediyesi, Alanlı ve Balaç Mahallelerinde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek...

İshak Taşçı: Sosyal belediyecilikte markayız!

Atakum Belediyesi olarak, Karadeniz’in en büyük organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkan İshak Taşçı, sosyal belediyecilikte marka olduklarını belirtti...

Atakum'da inşaat çalışmaları hızlandı!

Samsun'un Atakum ilçesinde şehrin çehresini değiştiren projelere hızla devam ediliyor. Çalışmalar hakkında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "4,5 yıllık görev sürecimizde, ilçemizin neredeyse her noktasında bir proje yükseldi" dedi.

Bursa Ebu İshak’ta metruk binalar yerle bir!

Bursa’da madde bağımlılarının mekanı haline gelen, can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk 12 bina, Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmayla yıkıldı.

Atakum'da 10 kat üzeri binaya ruhsat yok!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede yatırım yapan müteahhitler ile bir araya gelerek yatırım projeleri hakkında konuştu.

Atakum'da 1.100 inşaat ruhsatı verildi!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı müteahhitler ile düzenlenen toplantıya katıldı. Düzenlenen toplantıda Atakum'un geleceği hakkında konuşuldu. 

Atakum'un büyük projelerinde geri sayım!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “2017 yılının son çeyreğinde ardı ardına gerçekleştireceğimiz açılışlarla birbirinden önemli projeleri halkımızla buluşturmaya hazırlanıyoruz'' diye konuştu.

Samsun Atakum'da kaçak yapılaşma gündemde!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Büyükşehir Belediye Başkanı İshak Taşçı, projelerden yatırımlardan ve hizmetlerden konuştular. Kaçak yapı sorunu masaya yatırıldı.

Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın planladığı ve hayata geçirdiği Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak.

Samsun Atakum Osmanlı Hamamları projesi hızla yükseliyor!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Osmanlı Hamamları projesinin inşaatı hızlı bir şekilde devam ettiğini, projenin ilçe turizmine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

ishak taşçı atakum projeleri Haberi

ishak taşçı atakum projeleri


Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'a çarşı caddeler kazandıracağını söyledi.


Samsun'da faaliyet gösteren ve 3 bin üyesi bulunan Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç ve beraberindeki esnaf, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.


Derneklerinin hem üye sayısı bakımından hem de türü bakımından Karadeniz'de tek olduğunu belirten Olcay İnanç, "1990'lı yılların başlarında kurulan derneğimiz üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olarak bugünlere kadar geldi. Bizimle birlikte diğer illerde kurulan yabancılar pazarlarının hepsi kapandı. Sizin çarşı projenizi çok beğeniyoruz. Dernek olarak buna katkı vermek, bu projenin içinde yer almak isteriz" dedi.


Seçimler öncesinde Atakumlulara, çarşı caddeler oluşturulması konusunda söz verdiğini, bunu mutlaka gerçekleştireceğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İnsanlarımız bugün hala çarşıya gidiyorum diyerek Samsun'a gidiyorlar....