01 / 05 / 2024

ısı ihtiyacı hesabı

ısı ihtiyacı hesabı

Yetkili ısı yalıtımı projecisi ve uygulamayı yapan makina mühendisleri tarafından doldurulan Isı ihtiyacı kimlik belgesi nedir, yanıtı ve ısı ihtiyacı kimlik belgesi örneği için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İş Bankası'ndan son 23 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası merakla beklenen yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında İş Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak... İşte İş Bankası Mart 2024 kampanyası ile ilgili detaylar...

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı!

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat... ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı... ING, müşterilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans fırsatı sunuyor...

İş Bankası araç sürücülerinin hesabına tam bu kadar para yatıracak!

Kampanya denildiği zaman akla ilk gelen bankalardan olan Türkiye İş Bankası, araç sürücülerine özel yeni bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında müşterilerinin hesabına 100 TL yatıracağını paylaşan İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.

Nakit ihtiyacı olanlar için QNB Finansbank ve Denizbank kolları sıvadı! 5 dakikada paranıza kavuşun!

Enflasyon artarken vatandaşların nakit ihtiyacı günden güne artıyor. Bu sorun için QNB Finansbank ve Denizbank kolları sıvadı. İşte detaylar!

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

Son günlerde nakit ihtiyacı milyonlarca kişinin ortak sorunu haline gelirken, bu durumdaki vatandaşlar için sevindirici haber Akbank’tan geldi. Bankanın sıfır faizli kredi paketi yüz güldürecek. Peki kimler yararlanabilir?

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! Denizbank çok kısa süre önce açıkladı!

Emekli promosyonu alan vatandaşların yanında promosyon alamayan vatandaşlar da var. Kolları sıvayan Denizbank ise paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Akbank'tan paraya ihtiyacı olanlara ilgili jet kampanya! Bu miktar 2 günde hesabınıza geçecek

Akbank tarafından paraya ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir kredi kampanyası hazırlandı. 20 bin TL kredi verecek Akbank, parayı da 2 iş günü içerisinde vatandaşların hesabına geçirecek.

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! Garanti Bankası çok kısa süre önce açıkladı

Emekli promosyonu alan vatandaşların yanında promosyon alamayan vatandaşlar da var. Kolları sıvayan Garanti Bankası ise paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya başlattı.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bugün ve yarın başvuranın hesabına para yatıyor! Hemen telefonunuzdan başvurabilirsiniz!

Nakit ihtiyacı olan kişilerin beklediği müjde geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, söz konusu paranın başvuran kişilerin hesaplarına Cumartesi ve Pazar günü yatacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Konut hesabında devlet katkısı artıyor!

Konut hesabı uygulamasında hem aylık ödemeler hem devlet katkısı yeni yılda artıyor. 5 yıl birikim yapan ilk evini aldığında 31 bin 149 lira alabilecek.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Konut Hesabı ve Devlet Katkısına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik!

Konut Hesabı ve Devlet Katkısına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik bugünkü 31088 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ısı ihtiyacı hesabı Haberi

ısı ihtiyacı hesabı

Isı ihtiyacı kimlik belgesi nedir?

Isı ihtiyacı kimlik belgesi, bina yöneticisinin dosyasında bulundurulması gereken belgelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliğine göre bu belgenin yalıtım projecisi ve uygulamayı yapan makina mühendisi tarafından doldurulması gerekiyor. Daha sonra ise valilikten onay alması gerekiyor.


Yönetmelikte yer alan hükümler ve yönetmelik ekinde yer alan ısı ihtiyacı kimlik belgesi örneği aşağıda yer alıyor;


Isı ihtiyacı kimlik belgesi

MADDE 12 – 

(1) EK 3'te örneği verilen "Isı İhtiyacı Kimlik Belgesi", yetkili ısı yalıtımı projecisi ve uygulamayı yapan makina mühendisleri tarafından doldurulup imzalandıktan ve Belediye veya Valilik tarafından onaylandıktan sonra yapı kullanma izin belgesine eklenmelidir. Bu belge, bina yöneticisinin dosyasında bulundurulur ve bir kopyası da bina girişine asılır.



Isı ihtiyacı kimlik belgesi örneği;


ISI İHTİYACI KİMLİK BELGESİ

Ada/Parsel ..............................:

Binanın tanımı ........................:

Cadde ve...