19 / 05 / 2024

ısı yalıtımı sözleşme örneği

ısı yalıtımı sözleşme örneği

Isı yalıtımı yönetmelikleri gereğince, tüm yapılarda ısı yalıtımı uygulamasının yapılması gerekiyor. Peki, ısı yalıtımı sözleşmesinde hangi maddelere yer verilir? İşte ısı yalıtımı sözleşmesi örneği...

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

Memura kira yardımında son dakika! Kira yardımı toplu sözleşme maddesi haline getirilsin!

Hükümet daha önce memurlara kira yardımı yapılabileceği ile ilgili açıklama yapmıştı. Memurlar ise bunun toplu sözleşme maddesi haline getirilmesi talebinde bulundu. İşte memura kira yardımına son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

KPSS’den 70 almak yetiyor! Brüt sözleşme ücretinin iki katı kadar maaş! KOSGEB sözleşmeli personel alıyor!

KOSGEB özel şartlarla brüt sözleşme ücretinin iki katı kadar maaşlı personel alacağını açıkladı. KOSGEB sözleşmeli personel alım ilanını duyurdu. İşte detaylar…

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Türker Proje esas sözleşme tadili için başvuru yaptı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., esas sözleşme tadili için iznini almak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bugün başvuru yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul esas sözleşme tadilini yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje Gayrimenkul esas sözleşme tadilini yayınladı.

Bursa Akpınar'da dönüşüm için ön sözleşme imzalandı!

Akpınar Mahallesi'nde arapsaçına dönen kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor. Hak sahipleri ve firmalar arasında çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle bir türlü başlayamayan dönüşüm için ön sözleşme imzalandı.

TOKİ Bingöl kentsel dönüşüm projesi sözleşme tarihi uzatıldı!

TOKİ Bingöl kentsel dönüşüm projesi sözleşme tarihi uzatıldı. Projede sözleşme imzalamaları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kültür Caddesi/ Bingöl Şubesinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Merkez kentsel dönüşüm projesi sözleşme tarihi!

TOKİ Bingöl Merkez kentsel dönüşüm projesi sözleşme tarihi son günü 30 Kasım 2015 olarak belirlendi. Sözleşme imzalamaları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kültür Caddesi/ Bingöl Şubesinde gerçekleştirilecek.

Türker Proje Gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türker Proje Gayrimenkul gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı.

TOFD Beykoz Şubesi'nin ısı yalıtımı tamamlandı!

Anadolu Yakası ve Beykoz'da yaşayan omurilik felçlilerine sağlık, mesleki, ekonomik, sosyal, kültürel ve hukuki alanlarda hizmet veren TOFD Derneği’nin Ortaçeşme’de bulunan merkezi ısı yalıtımı yapılarak kış ayları için hazır hale getirildi.

Türker Gayrimenkul esas sözleşme değişikliğini yayınladı!

Türker Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme esas sözleşmenin şirketin ünvanı başlıklı 2.maddesi değiştirdi ve söz konusu değişiklik 18/05/2015 tarihinde tescil edildi. İşte son değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşme...

ısı yalıtımı sözleşme örneği Haberi

ısı yalıtımı sözleşme örneği

Isı yalıtımı sözleşmesi!

Isı yalıtımı yönetmelikleri gereğince, tüm yapılarda ısı yalıtımının yapılması gerekiyor. Isı yalıtımı yapacak firma ile bina yönetiminin sözleşme imzalaması gerekiyor.


Taraflar arasında yapılacak sözleşme, uygulamanın tipine göre farklı sözleşme maddeleri kullanabiliyor. Ancak ısı yalıtımı sözleşmesi kapsamında yer alan genel maddeler şu şekilde sıralanıyor:


Isı yalıtımı sözleşmesi örneği..

TARAFLAR : İşveren ve yüklenici firmanın unvanı, açık adresi ve sözleşmenin imzalandığı tarih yazılı olmalıdır.


SÖZLEŞMENİN KONUSU :  Yapılacak uygulamanın niteliği ve uygulamanın yapılacağı binanın adresi yazılmalıdır.


İŞİN CİNSİ : Isı yalıtım uygulamasında kullanılacak ısı yalıtım malzemeleri ve eğer varsa ısı yalıtımı dışındaki ek uygulamalar yazılmalıdır.


KULLANILACAK MALZEME : Sözleşme kapsamında yapılacak işlerde T.S.E. şartlarına uygun malzeme kullanılacağı açıkça belirtilmelidir. Standart dışı malzemelerin yalıtım kabiliyeti ve malzeme ömrü belirsiz olduğu için bu madde sözleşmeye mutlaka eklenmelidir.


SÖZLEŞME...