04 / 05 / 2024

Isıcam 2014 etkinlikleri

Isıcam 2014 etkinlikleri

Türkiye'nin ilk çift cam üreticisi olan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş.'nin 'Isıcam' markası 40'ıncı yılını kutladı. Şişecam Topluluğu Düzcam Grubu Başkanı Dr. Reha Akçakaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Şişecam, İstanbul Cam 2016 Fuarı’na katıldı!

Şişecam Düzcam, ‘İstanbul Cam 2016 Fuarı’nda Isıcam’ın yenilenen marka mimarisini sektör profesyonellerine tanıtırken, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyonda şeffaflık sunan yenilikçi ve özel çözümleriyle büyük ilgi gördü.

Mantolama kredisi nedir?

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam gibi harcamalar için bankalar kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi nedir? Kredinin koşulları nelerdir?

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi'nin camları yenilendi!

Yenilenen Trabzon Ahi Evren Hastanesi’nin camları Trakya Cam tarafından ‘Isıcam Konfor’ ile değiştirildi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hastanede düzenlenen bir törenle Trakya Cam’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.

Trakya Cam 9 ülkeye üretim yapıyor!

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Firma enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçlıyor..

Trakya Cam Akademisi camda doğru tercihin önemini anlatıyor!

Avrupa’da 3’üncü, dünyada 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın yapı sektörü profesyonelleri ve temsilcilerine yönelik olarak hayata geçirdiği ‘Trakya Cam Akademisi’, 26 Kasım 2014 tarihinde Antalya’da düzenlendi.

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı!

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı. Trakya Cam, “ Architects Meet in İstanbul ” başlığı ile gerçekleşen etkinlikte ileri teknolojiye sahip mimari çözümlerini de tanıttı.

Trakya Cam’ın Enerji Avcıları ödüllerini aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi olan Trakya Cam, enerji tasarrufu konusunda toplumdaki duyarlılığı artırmak amacıyla kurduğu ‘Isıcam Tasarruf Akademisi’ kapsamında çeşitli kentlerde ‘Enerji Avcıları’ etkinlikleri düzenliyor...

Trakya Cam Değişimin Gücü toplantısında iş ortaklarıyla buluştu!

Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın İş Ortakları Buluşması, 17 - 19 Ekim 2014 tarihleri arasında 250 katılımcı ile Antalya’da gerçekleşti.

Isıcam ürünlerini 40 yılda 10 milyon hane ve işyeri tercih etti!

Şişecam Topluluğu Düzcam Grubu Başkanı Dr. Reha Akçakaya, tek cama göre yüzde 50 daha fazla ısı yalıtımı sağlayan çift cam markası Isıcam'ın 40 yılda 10 milyon hane ve işyeri tarafından tercih edildiğini vurguladı...

Isıcam 40’ıncı yılını kutladı!

Türkiye’nin ilk çift cam üreticisi olan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii’nin ‘Isıcam’ markası 40’ıncı yılını kutladı. 40 yıllık süreçte Isıcam’ın 10 milyon konutta kullanıldığı hesaplanıyor

Isıcam 2014 etkinlikleri Haberi

Isıcam 2014 etkinlikleri

Şişecam Topluluğu Düzcam Grubu Başkanı Dr. Reha Akçakaya, "Faaliyet alanımızı mimari, otomotiv, enerji ve beyaz eşya camları olmak üzere dört ana ürün grubu oluşturuyor. Ürünlerimizle birçok sektöre girdi sağlıyoruz. Yapılar için güvenlik, dekorasyon ve gürültü kontrolünün yanı sıra yalıtıma yönelik enerji tasarrufu sağlayan cam çözümleri sunuyoruz"...