03 / 05 / 2024

Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi iletişim

Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi iletişim

‘ Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi ’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında, 8 ildeki alışveriş merkezlerinde çocukların aileleri ile birlikte eğlenirken öğreneceği etkinlikler düzenleniyor.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Şişecam, İstanbul Cam 2016 Fuarı’na katıldı!

Şişecam Düzcam, ‘İstanbul Cam 2016 Fuarı’nda Isıcam’ın yenilenen marka mimarisini sektör profesyonellerine tanıtırken, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyonda şeffaflık sunan yenilikçi ve özel çözümleriyle büyük ilgi gördü.

Isı Pay Ölçer'le tasarruf mümkün!

Isı Pay Ölçer sistemi sayesinde apartmanlarda daire sakinleri yılda yaklaşık 600 TL tasarruf ederken, çevre korunmasına da katkıda bulunuyor. Isı Pay Ölçer nedir? İşte ayrıntılar...

Isı yalıtımı ne kadar tasarruf sağlar?

Isı yalıtımı, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, bir apartmanda yapılan ısı yalıtımı ne kadar tasarruf sağlar?

Mantolama kredisi nedir?

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam gibi harcamalar için bankalar kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi nedir? Kredinin koşulları nelerdir?

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Kale Mantolama yalıtım sektöründe tasarruf ve konfor sağlıyor!

Isıtma ve soğutma amacıyla kullanıldığı yapılarda yarı yarıya enerji tasarrufu sağlayan ‘Kale Mantolama’, kaliteli ürün ve uygulamalarıyla yalıtım sektöründe fark yaratıyor.

Türkiye'de binaların enerji tasarruf potansiyeli yüzde 30!

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak için çalışmalar yapan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), Türkiye’nin enerji tasarruf potansiyelinin yüzde 30 olduğunun altını çiziyor.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi'nin camları yenilendi!

Yenilenen Trabzon Ahi Evren Hastanesi’nin camları Trakya Cam tarafından ‘Isıcam Konfor’ ile değiştirildi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hastanede düzenlenen bir törenle Trakya Cam’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.

Trakya Cam 9 ülkeye üretim yapıyor!

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Firma enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçlıyor..

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Kalkınma Planı'nın öngördüğü süre içinde 6,5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar lira tasarruf elde edileceğini belirtti

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak!

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak. İZODER Başkanı Erdoğan "Bu planın uygulanmaya başlanmasıyla önemli adımların atılacağı yalıtım sektöründe hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi iletişim Haberi

Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi iletişim

Enerjide yurtdışına bağımlı olan ülkemizde bireysel tasarrufu toplumsal kazanca dönüştürmeyi hedefleyen Trakya Cam’ın enerji tasarrufunun önemini toplumun her kesimine anlatmak amacıyla kurduğu ‘Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında, 8 ildeki alışveriş merkezlerinde çocukların aileleriyle birlikte eğlenirken öğreneceği etkinlikler düzenleniyor. İlki İstanbul İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında miniklere teorik ve pratik eğlenceli eğitimlerle enerji tasarrufu, binalardaki enerji tasarrufunda camın önemi aktarılıyor.



18.09.2014– Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam Sanayii A.Ş., enerji tasarrufu konusunda toplumdaki duyarlılığı artırmak amacıyla kurduğu ‘Isıcam Tasarruf Akademisi’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çevrenin korunması ve temiz bir dünya için mevcut enerjinin verimli kullanılmasının önemine dikkat çeken Trakya Cam, büyük oranda enerji ithalatçısı olan ülkemizde bireysel...