06 / 05 / 2024

ışık gökkaya açıklamaları

ışık gökkaya açıklamaları

Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı" dedi.

Işık Gökkaya: TOKİ ile birlikte nitelik ve nicelik arttı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya: "TOKİ ile birlikte nitelik ve nicelik arttı. Bu TOKİ’nin Türkiye’ye getirdiği avantajdır. Bununla beraber fiyatlar da arttı. " dedi

Işık Gökkaya'yı Tebernüş Kireçci Emlak Kulisi'nde ağırladı!

Skyturk 360'daki Emlak Kulisi programına GYODER Başkanı Işık Gökkaya konuk oldu

2012 yılının emlak raporu!

Konut talebi düşüyor, banka kredisi kullanımı azalıyor, arz fazlası artmaya devam ediyor, inşaat maliyetleri yükseliyor, faizler artıyor...

DS 7'ye 276 bin 500 TL zam geldi! DS 7'nin zamlı fiyatlarını görenlerin ağzı resmen açık kaldı!

DS 7'ye 276 bin 500 TL zam geldi. DS 7'nin tek tek açıklanan zamlı fiyatlarını görenlerin ağzı resmen açık kaldı. İşte DS 7'nin güncel fiyat listesi...

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden hortladı! Bu mesajı alanın Whatsapp uygulaması çöküyor!

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden ortaya çıktı. Whatsapp kullananların uygulaması çöküyor. İşte detaylar!

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi

Bu seneki fındık sezonunu geçtiğimiz senelere göre daha verimli geçiren üreticiler fındık fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi.

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Altını olana yas tutturacak haber!  Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı: Altın tam bu kadar olacak!

Analistler, altını olanlar için kötü haberler veriyor! Fed Başkanı Powell'ın açıklamaları, faiz artışlarının öngörülenden daha fazla olabileceği yönünde sinyal verdi ve piyasalarda düşüşler yaşandı. Tahvil faizleri ve dolar endeksi yükselirken altın, hisse ve döviz piyasalarında değer kaybı görüldü.

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Emeklilere adeta Mart 2023 müjdesi geldi! Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı! Hemen bakın

Emeklilere adeta Mart 2023 müjdesi geldi... Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı... Hemen bakın...

ışık gökkaya açıklamaları Haberi

ışık gökkaya açıklamaları


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'iin ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı" dedi. 


AA muhabirine gayrimenkul sektörünü 2013 açısından değerlendiren ve 2014 beklentilerini anlatan GYODER Başkanı Aziz Torun, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında yer alan gayrimenkul sektörünün, ekonomik büyüme ve diğer göstergelere bakıldığında 2013 yılını iyi geçirdiğini vurguladı. 


Torun, bu yıl sektörün gündeminde yer alan ve en çok konuşulan konuların başında kentsel dönüşüm başta olmak üzere mütekabiliyet ve Tüketiciyi Koruma Yasası'nm (maketten satış) geldiğini ifade ederek, artık Türkiye'de herkesin kentsel dönüşümün bir zorunluluk olduğu bilincine vardığını kaydetti. 


Mütekabiliyet Yasası'nın çıkmasıyla mülk alan yabancıya 1 yıllık oturma izninin verilmesinin...