29 / 04 / 2024

ışık gökkaya mütekabiliyet yasası

ışık gökkaya mütekabiliyet yasası

Işık Gökkaya, mütekabiliyet yasasıyla beraber "2013'iin ilk çeyreğinde yabancılara gayrimenkul satışı 720 milyon dolar oldu. Yıl sonuna kadar satışların yaklaşık 3 milyar, orta vadede ise 10 milyar dolara ulaşması hedefleniyor" dedi.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

TÜİK verilerine göre vatandaş maaşının büyük bölümünü gıdaya harcadı!

Türkiye genelinde 2022 yılı hane halklarının tüketim amaçlı harcamalarının en büyük bölümü gıda ve alkolsüz içeceklerden oluştu. İkinci sırada konut ve kira, üçüncü sırada ulaştırma masrafları yer aldı.

Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar?

14-28 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde sandıkta görev yapan vatandaşlar ödemelerin detaylarını sorguluyor. Peki, Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar? İşte detaylar...

KİM Market’ten güneş enerjisine 5 milyon dolarlık yatırım! 

Eylül 2021'de ticaret hayatına başlayan KİM Market, 5 milyon dolarlık güneş santrali yatırımı yaptığını açıkladı.

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor!

Toplamda 25 bin işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin (TİS) imzalanması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Reşat Moralı Salonunda tören gerçekleştirildi. Törende çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi de geldi...

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

ışık gökkaya mütekabiliyet yasası Haberi

ışık gökkaya mütekabiliyet yasası


Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Işık Gökkaya, mütekabiliyet yasasıyla beraber 2012 genelinde yabancılara yapılan gayrimenkul satışının 2,64 milyar dolara ulaştığını belirterek, "2013'iin ilk çeyreğinde yabancılara gayrimenkul satışı 720 milyon dolar oldu. Yıl sonuna kadar satışların yaklaşık 3 milyar, orta vadede ise 10 milyar dolara ulaşması hedefleniyor" dedi. 


AA muhabirine mütekabiliyette gelinen son noktayı değerlendiren Gökkaya, yabancılara gayrimenkul satışının önündeki engellerin kalkması ve yabancı mülk satışında ülke sayısının artmasıyla beraber özellikle Körfez ve Orta Doğu ülkelerinden Türkiye'de gayrimenkul alımına yönelik yoğun talep gelmeye başladığını söyledi. Gökkaya, bu bölgeden gelen yabancı vatandaşların genellikle İstanbul ve Bursa'daki lüks ve büyük konutlara, Avrupalılar'ın ise ağırlıklı olarak kıyı kentlerine ilgi gösterdiğini ifade ederek, özellikle İstanbul'da merkezi bölgelerdeki deniz kıyısında veya deniz manzaralı...