26 / 05 / 2024

Işık Gold Gayrimenkul Geliştirme İnşaat şirketi

Işık Gold Gayrimenkul Geliştirme İnşaat şirketi

Işık Gold Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Taahhüt ve Tekstil Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Işık, Eyüp Işık, Osman Işık ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Karpek tarafından kuruldu.

Kösedere Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kösedere Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 326 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Aysi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Çatalbaş tarafından kuruldu.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Erol Nahmias tarafından kuruldu.

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Erden Ziya Gökay tarafından kuruldu.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Pi Gold Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pi Gold Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Güngören’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İhsan Orhan tarafından kuruldu.

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  Yusuf Murat Özcan tarafından kuruldu.

İsaac Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İsaac Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Adem Halak tarafından kuruldum. 

Işık Restoran Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Restoran Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cem Tolga Işık tarafından kuruldu.

Troya Danışmanlık Turizm Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Troya Danışmanlık Turizm Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Memiş tarafından kuruldu.

Işık Gold Gayrimenkul Geliştirme İnşaat şirketi Haberi

Işık Gold Gayrimenkul Geliştirme İnşaat şirketi

Işık Gold Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Taahhüt ve Tekstil Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Işık, Eyüp Işık, Osman Işık ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.


Işık Gold Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Taahhüt ve Tekstil Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya...