29 / 04 / 2024

Işık Grup Yapı Laboratuvarları

Işık Grup Yapı Laboratuvarları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Işık Grup Yapı Lab. İnş. Malz. ve Taah. San. Tic. Ltd. Şti.’nin “Laboratuvar İzin Belgesi”ni iptal etti ve sözleşmeyi feshetti.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kinay ve Ersin Kinay ortaklığında kuruldu.

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Arslan tarafından kuruldu.

Kızılay duyurdu! 10 bin TL maaş ile memur ve işçi alımı yapılacak! Müjdeli haber geldi

Kızılay tarafından KPSS şartı olmadan 10 bin TL maaşla çalıştırmak üzere memur ve işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak?

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özbay tarafından kuruldu.

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özbay tarafından kuruldu.

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal İşik tarafından kuruldu.

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Buse Nur İşbilen tarafından kuruldu.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Işık Grup Yapı Laboratuvarları Haberi

Işık Grup Yapı Laboratuvarları


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden:


Genel Müdürlük Makamının 06.08.2014 tarih ve 6480 sayılı Olur’u ile; 4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun ve bu Kanuna dayalı olarak çıkartılan Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliği gereği;

Işık Grup Yapı Lab. İnş. Malz. ve Taah. San. Tic. Ltd. Şti.’nin Gedikkaya Mah. Sanayi Sit. 25. Sok. No: 26 GİRESUN adresinde bulunan yapı malzemesi laboratuvarının, Bakanlığımız Merkez Yapı Denetim Komisyonunun (MYDK) 20.03.2012 tarih ve 419/3  sayılı kararı ile verilen 348 nolu “Laboratuvar İzin Belgesi” iptali ve kullanma hakkı veren sözleşmenin firmanın talebi doğrultusunda tek taraflı olarak feshi, Merkez Yapı Denetim Komisyonunun(MYDK) 02.07.2014 tarih ve 482/6 nolu kararı ile uygun görülmüştür.

İlgililere...