02 / 05 / 2024

ışık üniversitesi iş ilanları

ışık üniversitesi iş ilanları

Işık Üniversitesi Rektörlüğü, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için Mimarlık Bölümü'ne profesör alacak. Işık Üniversitesi'nin bugün Resmi Gazete'de yayımlanan ilan tarihinden itibaren başvuru süresi 15 gün...

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

'Genç Mimar Nasıl İş Bulur' paneli yarın Işık Üniversitesi'nde!

Yapı Dergisi işbirliği ile Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından gerçekleşen “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” paneli yarın saat 14:00'te Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenecek.

Karabük Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

Işık Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı kuruluyor!

Işık Üniversitesi, Şile Kampüsü’nde tam donanımlı ‘İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı’ kuruyor. Laboratuvarın inşasına 2018’in son çeyreğinde başlanması planlanıyor.

Işık Üniversitesi inşaat laboratuvarı kuruyor!

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, Şile Kampüsü’nde tam donanımlı ‘İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı’ kuruyor. Laboratuvar, 2020 yılında tam teşekküllü olarak hizmete girecek...

Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması istenilen Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle hayata geçirilen proje Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü içinde yer alacak.

Türk Alman Üniversitesi için fidanlıklar imara mı açıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türk Alman Üniversitesi için Beykoz’da yeşil alan bırakmadı. Üniversite için 5 yılda toplam 150 bin metrekarelik fidanlık imara açıldı.

Michael Jackson’ın 214 hektarlık çiftliği satışa çıkarıldı!

Michael Jackson’ın 17 yıl yaşadığı bin 214 hektarlık çiftliği Neverland, 100 milyon dolara satışa çıkarıldı. Jackson'ın çiftliği borçlarından dolayı Colony Capital LLC tarafından alınarak, 100 milyon dolar’a satışa sunuldu.

Sağlık turizmi için yurtdışına 6 tanıtım ofisi açılacak!

İngiltere Sağlık Teşkilatı (NHS)’na yönelik giderek artan şikayetler, çok sayıda İngilizi sağlık sorunları için yurtdışında arayışlara yöneltmeye başladı.

Ankara Çayyolu'nda yıkım için tebligat!

Çankaya Belediyesi tarafından Ankara Çayyolu sınırlarında yer alan Ferda Serap Yörübul'a ait taşınmazın yıkım işleminin gerçekleştirilmesine ilişkin tebligat bugün 29346 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

1996 yılında Boğaz'a üçüncü köprü için start verilmiş!

1996 yılında İstanbul Boğazı'na üçüncü bir köprü için start verilmiş. Karayolları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden köprü için görüş istemiş. Köprünün Kuzguncuk ile Ortaköy arasında yapılması düşünülmüş.

Assan Panel, Işık Üniversitesi'nde uygulamalı eğitim verdi!

Assan Panel, Işık Üniversitesi ve Çatıder İşbirliği ile Işık Üniversitesi mimarlık ve inşaat mühendisliği bölüm öğrencilerine uygulamalı eğitim verdi. Uygulamalı eğitim verirken eğitim süreçlerine reel sektör olarak da katkıda bulunuyor.

ışık üniversitesi iş ilanları Haberi

ışık üniversitesi iş ilanları

Işık Üniversitesi Rektörlüğünden:


Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadroya öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurularda Gerekli Belgeler:

Başvuru Dilekçesi,

Özgeçmişi,

Diploma Örnekleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik Belgeleri) onaylı, Bilimsel çalışma ve yayınlarından, 6 takım.

Başvurular için yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Fakülte : Mimarlık ve Tasarım

Bölüm   : Mimarlık

Unvan   : Profesör

Adet    : 1

Açıklama: Mimari tasarım, mimari ergonomi, mimari psikoloji, mimari görsel modeller, mimari mekân simülasyonu, yeşil bina ve mimari restorasyon uygulamaları, yerel mimari çalışmaları

Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. İlanla ilgili tüm bilgiler Üniversitemizin http://www.isikun.edu.tr adresinde yer...