06 / 05 / 2024

Işıkaltın İnşaat 2016

Işıkaltın İnşaat 2016

Bugüne kadar çok sayıda daire yaparak, Bartınlıları ev sahibi yapan Işıkaltın İnşaat son projesini de başarıyla tamamlayarak yeni daire sahibi olanlara anahtarlarını teslim etti.

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Kanal İstanbul ile neler değişecek? Çılgın proje şehri kuzeye mi taşıyor?

İBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ve Boğaziçi Peyzaj İnşaat Müşavirlik Teknik Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akkoyunlu mega kent İstanbul'un doğal alanları üzerindeki tehditleri anlattı. işte Akkoyunlu'nun o açıklaması..

İnşaat sektörü teknolojiyle dönüşecek!

KPMG tarafından yapılan araştırmaya göre, teknoloji, inşaat sektörünü de değişime zorluyor. Peki inşaat sektörü teknolojiyle nasıl değişecek? İnşaat sektörünü neler bekliyor?

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

İnşaat halindeki binada akıma kapılan Öztürk Uğiş hayatını kaybetti!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde elektrik akımına kapılan AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, hayatını kaybetti.

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Işıkaltın İnşaat 2016 Haberi

Işıkaltın İnşaat 2016

Işıkaltın İnşaat projelerim başarı ve güven ile sürdürmeye devam ediyor. Bugüne kadar çok sayıda daire yaparak Bartınlıları ev sahibi yapan Işıkaltın İnşaat son projesini de başarıyla tamamlayarak yeni daire sahibi olanlara anahtarlarını teslim etti. Müşteri memnuniyetim her zaman on plana çıkartan Işıkaltın İnşaat son olarak Tuna Mahallesinde yapımına başladığı Işıkaltın İnşaat Yiğit Apartmanını tamamlayarak yeni daireleri sahiplerine teslim etti 24 daire ve 1 dükkandan oluşan Yiğit Apartmanı için düzenlenen anahtar teslim törenine Işıkaltın İnşaat sahibi Hayrettin Işıkaltın ve daire sahipleri katıldı Son teknolojilerle inşa edilen ve donatılan Yiğit Apartmanı için düzenlenen teslim töreninde 24 daire sahibine teslim edilirken Işıkaltın İnşaat Sahibi Hayrettin Işıkaltın ev sahiplerine hayırlı olsun dileklerim iletti Törende daire sahipleriyle bire bir ilgilenen Hayrettin Işıkaltın ayrıca ev...