03 / 05 / 2024

Işıklar Askeri Hava Lisesinde yıkım yapılıyor

Işıklar Askeri Hava Lisesinde yıkım yapılıyor

Bursa'da Hazine'ye devredilen Işıklar Askeri Hava Lisesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Okulun taşınmasıyla tarihi bina dışında boşalacak alana Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile birlikte otel yapılması düşünülüyordu..

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları için askeri personel alımları başladı!

Milli Savunma Bakanlığı “MSB” 2022 yılı 3. Dönem sözleşmeli er alımlarının yapıldığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Bornova Işıklar Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bornova ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi'nde Akaryakıt+LPG+Servis İstasyonu Alanı olarak belirlenen parsellere ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 11 Mayıs'ta askıdan inecek...

Özcan Işıklar Silivri projelerini açıkladı!

Yeni dönemin ilk yılını değerlendiren bir toplantı düzenleyen Işıklar, öncelikli olarak başlayacak Kültür Sokağı – Tiyatro Binası, Yeraltı Otoparkı- Anıt Park, Tarih Ringi ve Tarım Teknolojileri Parkı, Viyadük Projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

TOKİ Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi Tesisleri 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi Tesislerinin inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün yapılacak.

Işıklar Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülizar Işık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Fatih, Şehremini Mahallesi, Büyüksaray Meydanı Caddesi'nde kuruldu.

Martı GYO Işıklar Köyü'ndeki parsellere ait değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Aydın Karacasu Işıklar Köyü'ndeki parsellere ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Özcan Işıklar Kavaklı Mahallesi projelerini anlattı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Has ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Tuncay Durgut ile birlikte Kavaklı Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Özcan bölgede yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi aldı...

TOKİ Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi Tesisleri 2. oturum ihalesi 8 Nisan'da!

TOKİ Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi Tesislerinin inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi 8 Nisan'da gerçekleşecek.

Daikin Vam ile içeri temiz hava girecek!

Günümüzün modern mimarisi pencere açmanıza olanak tanımasa da, Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma sistemleri ile taze hava ihtiyacınızı karşılıyor. Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları kaliteli hava ihtiyacınızı karşılıyor.

TOKİ Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi Tesisleri inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi Tesislerinin inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

Özcan Işıklar: Silivri'ye çimento fabrikası getirmek cinayet olur!

Silivri’de tarım arazisi üzerine yapılması planlanan çimento fabrikası hakkında açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Verimli tarım arazilerinin bulunduğu bir ilçeye çimento fabrikası getirmek cinayet olur” dedi.

Işıklar Askeri Hava Lisesinde yıkım yapılıyor Haberi

Işıklar Askeri Hava Lisesinde yıkım yapılıyor

Hazine'ye devredilen Işıklar Askeri Hava Lisesi'nde yıkım başladı. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğü, Çekirge'deki Maliye binalarının ardından Işıklar Askeri Lisesi'nin yıkılması için hummalı bir çalışma yürütüyor. 3 adet 5'er katlı dershane binası ile 3 adet 5'er katlı yemekhane binasının yıkımının çoğu tamamlandı. 

Okulun taşınmasıyla tarihi bina dışında boşalacak alana Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile otel yapılması düşünülüyordu. 


Olay...