17 / 05 / 2024

Işıklar Enerji ihraç belgesi

Işıklar Enerji ihraç belgesi

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. ihraç belgesini yayınladı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

TF Varlık Kiralama 400 milyon TL'lik  tertip ihraç belgesi için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama, 400 milyon Türk Lirası tutarındaki 68 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kuruluna başvurdu.

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Enerji kimlik belgesi çıkartmak için ne gerekir?

Eski binalar için enerji kimlik belgesi zorunluluğu Mayıs'ta başlıyor. Peki, enerji kimlik belgesi çıkartmak için ne gerekir? Enerji kimlik belgesi nereden çıkartılır?

Eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Enerji kimlik belgesi ile enerji israfının önlenmesi amaçlanıyor. Belgenin 2 Mayıs 2017 tarihine kadar alınması gerekiyor. Peki, eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

3. havalimanı için Enerji Merkezi kuruluyor!

İstanbul Yeni Havalimanı için, 154KV iletim hatlarından enerjisini karşılayacak Türkiye’nin ilk ve tek ‘Enerji Merkezi’ kuruluyor.

İşte Enerji Kimlik Belgesi ile ilgili tüm detaylar!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyesi Deniz Karataş, binalarda zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı. İşte o haber...

Çevre ve Şehircilik ile Tapu-Kadastro'dan 11 kişi ihraç edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden toplam 11 kişi görevden ihraç edildi. Olağanüstü hal kapsamında bazı tedbirler alınması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Işıklar Enerji ihraç belgesi Haberi

Işıklar Enerji ihraç belgesi

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bu açıklama ISYHO [IEYHO] 29.09.2014 09:10:06 tarihinde gönderilmiş olup MKK  KAP Müdürlüğü'nün talimatı üzerine ilgili şablondan tekrar gönderilmiştir.


Şirketimizin Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.'i ile tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir olması" suretiyle, birleşmesi ("Birleşme") kapsamında,Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş nin 112.031.689,02 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayemizin 286.121.264,21 Türk Lirası'na artırılmasında, arttırılan 174.089.575,21 Türk Lirası sermayeyi temsilen ihraç edilecek beheri 1 Türk Lirası itibari değerli toplam 174.089.575,21 adet paya ilişkin "İhraç Belgesi"; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 26.09.2014 tarihinde onaylanmış olup, ekte yer almaktadır.


Birleşme nedeniyle yapılacak sermaye artırımında, onaylanan "değiştirme oranı"na göre, Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'nin, ayrılma hakkı kullanımı kapsamında kullanılan paylar dışında kalan pay sahiplerine, sahip oldukları her 1 Türk Lirası...