02 / 05 / 2024

ışıklar enerji sermaye artırımı

ışıklar enerji sermaye artırımı

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding sermaye artırımını tescil ettirdi.

Işıklar Enerji sermayesini artırıyor!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş, yüzde 86 pay sahibi olduğu Işıklar İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den 31.754.697,46 TL tutarındaki alacağını sermaye artırımı için kullanacak...

Kamu binalarının ışıkları sönüyor! Enerji tasarrufunda yeni önlemler!

Avrupa ülkeleri yaşanacak olası enerji krizine karşı hazırlıklarına devam ediyor. Yunanistan’da bu kapsamda Parlamento binasının ışıklandırılmasında kısıtlamaya gitti.

Pamuk işleyen Pakmil, enerjiye de yatırım yapıyor!

Linter pamuk üretimi gerçekleştiren Pakmil, enerjiye de yatırım yapıyor. Pakmil Genel Müdürü Rafet Milli. 2014 yılında planladıkları enerji yatırımlarını 2015 yılının Haziran ayında devreye almayı beklediklerini kaydetti.

RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Eren, Barış Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta kuruldu.

Megajoule Enerji Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Megajoule Enerji Danışmanlık Limited Şirketi, Sadık Çetinkaya, Megajoule II Consultoria Em Energias Renovaveis SA tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Teknik Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teknik Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdullah Varan Şube Müdürlüğü'nde 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Akko Dizayn Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akko Dizayn Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Koç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi kuruldu!

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Mehmed Nureddin Çevik Şube Müdürlüğü'nde 25 milyon 725 bin 490 TL sermaye ile kuruldu.

Özışık İnşaat ve Enerji halka arz edilecek!

Çemaş Döküm Sanayi, bağlı ortaklığı Özışık İnşaat ve Enerji'nin halka açılması için çalışmalara başladı. Özışık İnşaat ve Enerji'nin halka arzı için,2015 yılı içinde yasal hazırlıklarını yapılması için Özışık yönetimine görev verildiği belirtildi...

Eminevim Emin Enerji olarak güneş enerjisi santrali kuracak!

Eminevim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Fikirtepe'deki dönüşüm sürecine bölgede şubeler açarak giriş yaptıklarını söyledi. Üstün, Emin enerji olarak güneş enerjisiyle de ilgileniyoruz" dedi...

LKY Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LKY Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Korkmaz, Faruk Işık, Radomir Bogosyan, Dmitry Babich tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da kuruldu.

Taha Buğra İnşaat Turizm Madencilik Enerji İhracat İthalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Taha Buğra İnşaat Turizm Madencilik Enerji İhracat İthalat Pazarlama Anonim Şirketi, Hüseyin Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu.

Sina Group İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sina Group İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saeid Eftekhary tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Innovia 2 Sitesi, Esenyurt'ta kuruldu.

Işıklar Enerji HES'in geçici kabulünü yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. HES'in geçici kabulünü yayınladı.

ışıklar enerji sermaye artırımı Haberi

ışıklar enerji sermaye artırımı

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin tasfiyesiz infisah etmek suretiyle sona eren Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'yi tüm aktif ve pasifi ile bir bütün halinde "devir alması" suretiyle, Şirketimiz bünyesinde birleşmesi kapsamında, Şirketimizin 112.031.689,02 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin 174.089.575,21 TL arttırılarak 286.121.264,21 Türk Lirası'na çıkartılmasına ilişkin  "Şirketin Sermayesi, Sermaye Payları ve Pay Senetleri" başlığını taşıyan Esas Sözleşmesi'nin 6'ncı maddesi, Ticaret Sicili'nde 30.09.2014 tarihi itibariyle ek de yer aldığı şekliyle tescil...