02 / 05 / 2024

Işıklar Enerji toplantı sonucu

Işıklar Enerji toplantı sonucu

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji 27 Ağustos'ta genel kurul toplantısı yapacak.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

İstanbul Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı 7 Şubat'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunlarını çözmek için  “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı” gerçekleştirecek. Toplantıda raylı sistemdeki mevcut durum tartışılacak. 

İstanbul’un kuzeyi için kritik toplantı!

İstanbul'un en yeşil ilçelerinden biri olan Beykoz'da yer alan 286 milyon metrekarelik alan için bugün Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu toplanacak. Gerçekleştirilecek toplantıda, ekolojik temelli bilimsel araştırma raporu ışığında SİT alanı bölgeler yeniden ele alınacak

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 8-10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirilen "Türkiye-Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı"nda inşaat ve altyapı, ulaştırma, müşavirlik ve enerji alanlarında iş birlikleri konuşuldu. 

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

4. Sign of the City Awards için ilk toplantı yapıldı!

4. Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması için çalışmalar başladı. Kasım ayında yapılacak yarışma için ilk toplantı gerçekleşti.

Eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Enerji kimlik belgesi ile enerji israfının önlenmesi amaçlanıyor. Belgenin 2 Mayıs 2017 tarihine kadar alınması gerekiyor. Peki, eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Binalar için enerji kimlik belgesi uyarısı!

"Binalarda Enerji Performans Yönetmeliği" kapsamında yeni binalar için enerji kimlik belgesi alınması zorunlu hale gelirken mevcut binaların ise 2017'ye kadar bu belgeyi alması gerekiyor.

Re-Pıe ve Turkmall işbirliği basın toplantısı 13 Temmuz'da!

RE-PIE, Turkmall’a ait dört alışveriş merkezini gayrimenkul yatırım fonu kurmak suretiyle satın alacak.Re-Pıe ve Turkmall işbirliği basın toplantısı 13 Temmuz'da yapılacak.

Güzelyurt Sosyal Konutları için Enerji Kimlik Belgesi alındı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin ilk etabı olan Güzelyurt Sosyal Konutları için enerji kimlik belgeleri B sınıfı olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Silivri Kavaklı'da hangi yatırımlar yapılacak?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, halk toplantıları kapsamında Kavaklı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede yapılan ve 2016 yılında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Trakya'da yenilenebilir enerji toplantısı yapıldı!

TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, Trakya Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği “Yenilebilir Enerji” programında yaptığı konuşmasında, yenilenebilir enerjinin Trakya’da pek ilerlemediğini, sebebinin ise güneş ışıkları ve rüzgarla ilgili olduğunu

Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı için ÇED toplantısı yapılacak!

Adıyaman Gölbaşı ve Kahramanmaraş Çağlayancerit'de bulunan Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak.

Işıklar Enerji toplantı sonucu Haberi

Işıklar Enerji toplantı sonucu

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin,Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'yi, tüm aktif ve pasifi ile bir bütün halinde "devr alması" suretiyle, Şirketimiz bünyesinde birleşilmesi işleminin ve ekteki gündemde yer alan diğer hususların görüşüleceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının, 27 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 14.00'da, Çubuklu Mah, Orhan Veli Kanık Cad. Yakut Sok. Eryılmaz Plaza No:3 K:2 Kavacık-Beykoz İSTANBUL adresindeki Şirket merkezinde gerçekleştirilmesine ilişkin çağrı yapılmış olup, söz konusu çağrı ile birlikte ekte yer alan gündem, genel kurul toplantısı bilgilendirme dokümanı ve mevzuat gereği açıklanması gereken diğer belgeler Şirketimizin Kurumsal İnternet Sitesi(www.isiklarenerjiyapiholding.com.tr), Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) (www.kap.gov.tr) ve ayrıca Elektronik Genel Kurul Sistemi (https://egk.mkk.com.tr )'nde pay sahiplerimizin incelemesine...