16 / 05 / 2024

ışıklar holding niğde beton açıklaması

ışıklar holding niğde beton açıklaması

Işıklar Yatırım Holding A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Niğde Beton Sanayi A.Ş. ile Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş'nin birleşme başvurusu yürürlükten kaldırıldı. Konu ile ilgili yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu 2. kesimi 29 Ekim'de tamamlanacak!

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Niğde'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 2. kesimini 150 kilometre olarak 29 Ekim tarihinde açmayı planladıklarını söyledi.

Niğde'de kalıp tahtası çalarken yakalanan 2 kişi tutuklandı!

Niğde'de bir inşaattan 9 kalıp tahtasını çalarken yakalanan 2 şüpheli, tutuklandı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı...

Niğde'deki kentsel dönüşüm mağduriyetleri gideriliyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'deki kentsel dönüşüm alanında mağduriyet yaşadıklarını iddia eden hak sahiplerinin sorununun çözümü için gittiği Ankara’dan müjdeli haberle döndü.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ihale süreci tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara-Niğde otoyolunun ihale süreçlerini tamamladıklarını belirtti.

Niğde'de neden Kültür Bölge Kurulu yok?

Niğde'de Kültür ve Tabiat Varlıkları Bölge Kurulunun bulunmamasına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Niğde Efendibey Dönüşüm Projesi için 1.700 yapı yıkıldı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 1700 eski yapının yıkıldığı Kentsel Dönüşüm Alanında 20 bin kişiyle kat karşılığı sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Bu durum vatandaşımızın, belediyemize olan güveninin net bir göstergesidir” dedi.

Niğde Kalesi'nin çevresindeki evler kamulaştırıldı!

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Kalesi çevresinde bulunan tarihi evleri kamulaştırma kararı aldıklarını söyledi.

Niğde'deki kentsel dönüşüm TOKİ ile gerçekleşiyor!

Adana'ya yakınlığıyla bilinen Tekir Yaylası'nda yer kalmadığını ifade eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yazlıkçıların yayla olarak Niğde'nin Çamardı ve Ulukışla ilçelerini tercih etmeye başladıklarını kaydetti.

Niğde'ye 15 bin seyirci kapasiteli stadyum yapılacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'ye yapılması düşünülen modern stadyum ve spor kompleksiyle ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç aldıklarını bildirdi.

Niğde'de turizm atağı başladı!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kapadokya Bölgesine gelen 3 milyon turistin yüzde 20'sini Niğde'ye çekebilmek için turizm atağı başlattıklarını söyledi.

Niğde'de 43 modern spor tesisi yapılıyor!

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İl Özel İdaresi olarak 43 adet son derece modern spor tesisleri yaptıklarını söyledi.

ışıklar holding niğde beton açıklaması Haberi

ışıklar holding niğde beton açıklaması


Işıklar Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizce 27.11.2013 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile duyurulan Bağlı Ortaklığımız Niğde Beton Sanayi A.Ş. ile  Ankara Ticaret Sicil Memurluğunda 45756 sicil numarası ile kayıtlı Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş. ile 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 136. maddesi ve birleşme ile ilgili diğer maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18. 19. ve 20. madde hükümleri ve Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: I, No: 31 sayılı 'Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği' hükümleri çerçevesinde 30.06.2013 tarihli mali tabloları baz alınarak devralma yoluyla birleştirilmesi izni için Sermaye Piyasası Kurulu'na 27.11.2013 tarihinde yapılan başvurunun,28.12.2013 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin "Birleşmeye ilişkin özellikli durumlar" başlıklı 12'inci maddesinin 4'üncü fıkrası göz önünde bulundurularak...