13 / 05 / 2024

ışıklar yatırım nerede

ışıklar yatırım nerede

Işıklar Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Yatırım Holding A.Ş. birleşme kapsamında ihraç belgesinin onaylanmasını yayınladı.

Işıklar Yatırım iletişim bilgilerini açıkladı!

Işıklar Yatırım Holding A.ş. iletişim bilgilerini yayınladı...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

SPK'dan gayrimenkul yatırım ortaklıklarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde değişiklik 2019!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler...

Yatırım Programı Hazırlıkları Rehberi 2019-2021!

2019-2021 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları ile İlgili 2018/12 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Yatırım Programı Hazırlıkları Rehberi..

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

2016 yılı ekonomik verilerine göre Türkiye Gayri Safi Milli Hasılası'nın yüzde 8.2’si gayrimenkul yatırımlarına dayalı olan inşaat sektörü oluşturuyor. Peki, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

Kibar Holding'ten Karasu'ya 800 milyon dolarlık yatırım!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, yatırım ve projelerden bahsetti. Kibar, Karasu'da planladıkları yatırımın toplam tutarının 800 milyon doları bulacağını belirtti.

OSB'lere gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurulacak!

OSB'lere gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurma imkanı sağlayan Üretim Reform Paketi sanayiciyi sanayi parseli alma zorunluluğundan kurtarıyor. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, konu ile ilgili konuştu.

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Mint'ten 7 projeye toplamda 550 milyon liralık yatırım!

Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, 7 projeye toplamda 550 milyon liralık yatırım planladıklarını dile getirdi.

Adıyaman'da toplam 706 milyon lira yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanarak hizmete alınan eserlerin toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, bölgede 710 milyon liralık kamu ve özel sektör yatırımının açılışını yaptıklarını belirtti.

ışıklar yatırım nerede Haberi

ışıklar yatırım nerede

Işıklar Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.'i ile tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir olması" suretiyle,  birleşmesi ("Birleşme") kapsamında,Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş nin 112.031.689 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayemizin 286.121.264 Türk Lirası'na artırılmasında, arttırılan 174.089.575 Türk Lirası sermayeyi temsilen ihraç edilecek beheri 1 Türk Lirası itibari değerli toplam 174.089.575 adet paya ilişkin "İhraç Belgesi"; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 26.09.2014 tarihinde onaylanmış olup, ekte yer almaktadır.


Birleşme nedeniyle yapılacak sermaye artırımında, onaylanan "değiştirme oranı"na göre, Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'nin, ayrılma hakkı kullanımı kapsamında kullanılan paylar dışında kalan pay sahiplerine, sahip oldukları her 1 Türk Lirası itibari değerli Işıklar Yatırım Holding A.Ş payı karşılığında 1,24781977 adet Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. payı...