03 / 05 / 2024

Işıktepe pazaryeri

Işıktepe pazaryeri

Başkan Burada karavanını Işıktepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahallenin istediği pazaryeri için en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeye kapalı pazaryeri inşaatı için çalışmalara başladı.

Trabzon Araklı'da afetzedeler için inşa edilen konutlar yükseliyor!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen, 8 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu selden sonra bölgede yapımına başlanan konutların inşaat çalışmaları devam ediyor.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Trabzon'un Çamlıktepe Mahallesi tahliye ediliyor!

Trabzon'un Araklı ilçesinde, 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin kaybolduğu sel felaketinden en çok etkilenen Çamlıktepe Mahallesi tahliye ediliyor.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Bursa Göktepe'de tapu dağıtımı yapıldı!

Orhaneli Belediyesi tarafından, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurum ve kuruluşların katkılarıyla Göktepe Mahallesi’nde oluşturulan imar alanı içerisinde tanzim edilen arsaların ve inşa edilen hobi evlerinin tapularını dağıttı.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Trabzon Tonya'ya otopark ve pazaryeri projesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Tonya ilçesinde otopark ve pazaryeri inşa edilecek. 6 dönüm arazide hayata geçirilecek proje için çalışmalara başlandı.

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir başvuru tarihleri!

Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kapsamındaki 1 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Çorlu Atakent Kapalı Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Çorlu Belediyesi'nin hayata geçireceği Atakent Kapalı Pazaryeri İnşaatının temeli törenle atıldı.

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Işıktepe pazaryeri Haberi

Işıktepe pazaryeri

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada projesi kapsamında bu hafta makamını Işıktepe Mahallesi’ne taşıdı. Mahalle halkıyla bir araya gelerek sohbet eden, sorun ve talepleri yerinde dinleyen Bozbey, cuma namazını da Işıktepe Mahallesi’nde kıldı. Cuma namazının ardından mahalle sakini İbrahim Çakıroğlu’nun cenaze namazına da katılan Başkan Bozbey, daha sonra Muhtar Halim Sarıyel ile bir araya geldi. Başkan Bozbey’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Muhtar Halim Sarıyel  “Nilüfer Belediyesi bu güne kadar mahallemizdeki birçok sorunu çözdü. Başkan Bozbey ve ekibine mahalle sakinleri olarak minnettarız. 4 bin 500 nüfuslu Işıktepe’de tek sıkıntımız pazaryeri. Mahallemiz; otopark, kurban kesim yeri ve cemiyetler için de çok amaçlı olarak kullanabileceğimiz bir pazaryerine kavuşursa çok mutlu olacağız. Mahalle Komitesi olarak bu konuda Nilüfer Belediyesi’ne başvurumuzu yaptık”...