13 / 05 / 2024

ışıl gökkaya kimdir

ışıl gökkaya kimdir

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Işık Gökkaya, 2011 yılında inşaat sektöründeki istihdamın 1,91 milyon kişi ile tarihi zirvesine ulaştığını belirtti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Ömer Fuat Günday kimdir?

AKP Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Şişli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ömer Fuat Günday kimdir?

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 20-22 Ekim'de!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneğince (İZSİAD) bu yıl üçüncüsü düzenlenecek İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı, 20-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Güveçli Köyü başvuru yeri!

TOKİ'nin Bingöl Genç Güveçli Köyü projesindeki 3 adet daire açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Bingöl Güveçli Köyü başvuru yeri...

Olkan Güneş kimdir?

İş hayatına 1997 yılında müzayede şirketi Eskidji'de başlayan Olkan Güneş, bugüne kadar hangi firmalarda hizmet verdi? Olkan Güneş kimdir?

Gülşade Aydemir kimdir?

ERA Türkiye'de Franchise ve İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapacak olan Gülşade Aydemir kimdir? Gülşade Aydemir bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Gülşade Aydemir...

Uluslararası 8. İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Uluslararası 8. İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansında katılımcılara hitabında, bu yıl ki konferansın ana temasını, sürdürülebilir iş sağlığı ve güvenliği başlıklarının oluşturduğunu söyledi.

ışıl gökkaya kimdir Haberi

ışıl gökkaya kimdir

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Işık Gökkaya, 2011 yılında inşaat sektöründeki istihdamın 1,91 milyon kişi ile tarihi zirvesine ulaştığını belirterek, "Toplam istihdam içindeki payı yüzde 7,7ye kadar çıktı. 2012 yılında inşaat sektörü istihdamı göreceli yüksek kalmaya devam edecek" dedi.

Gökkaya, gayrimenkul sektörü açısından 2011 yılının değerlendirildiği ve 2012 öngörülerinin paylaşıldığı basın toplantısında yaptığı konuşmada, 2011 tahminlerinde alınan konut ruhsatlarında büyümeyi yüzde 10 olarak tahmin ettiklerini, fakat gerçekleşmenin eksi yüzde 25 olduğunu söyledi.

Bunu dönem kayması olarak değerlendirmek gerektiğini ifade eden Gökkaya, "2010 yılını 600 bin ruhsat alınacak diye tahmin ediyorduk, fakat 817 bin ruhsat alınarak bir rekor gerçekleşti. 2010da 350 bin adet talep son çeyrekte geldi" dedi.

Gökkaya, konut kredisi aylık ortalama faiz oranlarını yüzde 0,9 olarak tahmin ettiklerini gerçekleşmenin yüzde 1,3 olduğunu vurguladı.

2011de büyümenin kontrol edilmesi amaçlı politikalara başlandığını söyleyen Gökkaya,...