05 / 07 / 2024

Isırlıkta kent ormanı ve mesire alanı projesi

Isırlıkta kent ormanı ve mesire alanı projesi

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'ın 'On Numara' projeleri arasında yer alan Isırlık Kent Ormanı projesinde çalışmalara başlandı. Rize şehir merkezine kuş bakışı görüş açısına sahip olan mevki turizm açısından önemli.

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Gayrimenkul sektörü yabancıların radarında: Yabancı doğrudan yatırımlarda gayrimenkul ağırlıkta!

Yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye’de edindikleri gayrimenkuller ödemeler dengesi kapsamında yer alıyor. Bu kalemde son senelerde 4 milyar doların üzerinde alımlar kaydediliyor. İşte ayrıntılar...

Orman alanlarına girişler 31 Ekim'e kadar yasaklandı!

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle hava hallerinin orman yangınları açısından kritik olduğu dönemlerle sınırlı olmak üzere orman yangını için risk taşıyan bölgelerde 31 Ekim 2023 tarihine kadar orman alanlarına girişler yasaklandı.

Ankara'da İmarlı 7 arsa satılacak! Hem yüzde 20 indirim hem de 8 taksitle arsa fırsatı! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 7 arsayı satışa çıkardı.

Karayolları Ankara'da spor salonu satıyor! İhalesi 26 Aralık'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan spor salonunu satışa çıkardı. 

Ankara'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Emekli promosyonlarında beklenmedik gelişme! Halkbank, Yapı Kredi, Garanti emekli promosyonu hazırlıkta!

Emekliler, banka banka promosyon şartlarını ve miktarlarını araştırıyor. İşte Halkbank, Yapı Kredi, Garanti emekli promosyonu hakkındaki detaylar!

Ankara'da 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilecek! İhalesi 31 Ağustos'ta!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğünden: tarafından Kahramankazan İlçesi Saraç Mahallesi'ndeki taşınmazlar üzerinde 49 (kırk dokuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Milli Emlak Ankara'da 44 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü başkent Ankara'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Söz konusu satış ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Milli Emlak taksitle kamu konutu satıyor! Emlak vergisinden muaf konut almak isteyenler dikkat!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Keçiören'de kamu konutu satıyor. İşte ihale detayları...

Isırlıkta kent ormanı ve mesire alanı projesi Haberi

Isırlıkta kent ormanı ve mesire alanı projesi

Yusuf Karali Diyanet Eğitim Merkezi'nde düzenlenen ve Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Rize Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, bölge müdürleri ve çeşitli sivil toplum kurulusu temsilcilerinin katıldığı toplantıda projelerin son durumları konuşuldu. Rize'nin Isırlık mevkisinde yapılması planlanan kent ormanı ve mesire alanı projesinin çalışmalarının başlandığı açıklandı. Sahanın sağlamlaştırılması ve istinat duvarlarının yapılması için arazinin uygun hale getirilmesi çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Rize şehir merkezine kuş bakışı görüş açısına sahip olan Isırlık mevkisi, doğal yapısı ile de turizme yönelik faaliyetlerin yapımına uygun özellikler taşıyor. Proje içerisinde teleferik istasyonu, manzara seyir teraslı kır kahvesi ve yürüyüş yolları yapılması planlanıyor. Isırlık Kent Ormanı ve Mesire Alanı Projesi'nin üzerinde en çok durdukları ve önemsedikleri...