18 / 05 / 2024

Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı almanya

Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı almanya

Bahaş Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mertinox Yapı Malzemeleri 11-15 Mart tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nda son teknoloji ürünlerininin tanıtımını yapacak. 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Turgay Yıldırım tarafından kuruldu.

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

İnfiks İnşaat Havalandırma Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfiks İnşaat Havalandırma Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlayda Hayal Acar tarafından kuruldu.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı almanya Haberi

Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı almanya

Bahaş Holding ile ortaklık yaparak aynı çatı altında faaliyet göstermeye başlayan Mertinox Yapı Malzemeleri, alanında dünyanın en büyük fuarı olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nda (ISH) son teknoloji ürünlerini tanıtacak.

Mertinox Yapı Malzemeleri, Almanya'nın Frankfurt kentinde 11-15 Mart tarihlerinde gerçekleştirecek olan fuarda 'Maxiflow' markasıyla tamamı kendi üretimi olan paslanmaz (inoks) drenaj sistemleri, duş kanalları, seramik bordürleri, engelli serisi ve geniş banyo aksesuarları ürünlerini 24 metrekarelik bir alanda sergileyecek.

Fuarla ilgili bilgi veren Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır "Fuar 1960’dan beri iki yılda bir düzenleniyor. Alanının en büyük fuarı olma özelliği taşıyan ISH, hemen hemen dünyanın her ülkesinden ziyaretçi ve katılımcıyı ağırlıyor. Katılımcılar fuarda sıhhi tesisat, sıhhi seramik, ısıtma teknolojisi, vana ve ek parçaları, montaj malzemesi, klima, aeroloji ekipmanları, banyo mobilyaları, yenilenebilir enerji,...