17 / 05 / 2024

İşitme engelliler okulunun ihalesinin sonuçları

İşitme engelliler okulunun ihalesinin sonuçları

İşitme engelliler okulu yapım işi ihalesi önceki gün gerçekleştirildi. İhalede en düşük teklifi 1 milyon 759 bin TL ile Ayyıldız Gayrimenkul şirketi verdi. İhaleye 17 firma katıldı.

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

Ziraat GYO'nun Ankara okulunun değeri ne kadar?

Ziraat GYO Ankara'da yer alan okulunun değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Ankara binasının değeri ne kadar oldu?

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Ankara'da Engelliler Sosyal Tesisi açıldı!

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. 

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Dünya şampiyonu Sinan Sadak’a konut jesti!

Batman Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Dünya İşitme Engelliler güreş şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’a konut jesti yaptı. Aksoy, şampiyona Cizre’den aldığı satın aldığı konutu hediye etti.

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa edilecek Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı. 8 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projenin yakın zamanda açılması planlanıyor.

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

Çekmeköy Engelliler Okulu projesi için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Ekim 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada hayata geçirilmesi planlanan engelliler okulu için yapım protokolü imzalandı.

Yaşar Topluluğu Eskişehir'de 8. okulunun temelini attı!

Yaşar Topluluğu bünyesinde yer alan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ile eğitime ve sanata katkı vermeye devam ediyor. Vakıf, 8. okulunun temelini Eskişehir Tepebaşı ilçesinde attı...

AND Gayrimenkul, Dünya Engelliler Vakfı ve Birliği ile bir ilke imza attı!

AND Gayrimenkul , Dünya Engelliler Vakfı (DEV Türkiye), Dünya Engelliler Birliği (WDU- World Disability Union) ile engelli bireylerin temel ihtiyacı olan erişebilirlik konusunda önemli bir anlaşmaya imza attı...

Çekmeköy Engelliler Okulu için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada inşa edilecek olan engelliler okulu için imzalar atıldı.

İşitme engelliler okulunun ihalesinin sonuçları Haberi

İşitme engelliler okulunun ihalesinin sonuçları

İşitme engelliler okulu yapım işi ihalesi önceki gün gerçekleştirildi. İhalede en düşük teklifi 1 milyon 759 bin TL ile Ayyıldız Gayrimenkul şirketi verdi Yahya Kaptan Mahallesi'nde yapılacak olan İzmit İşitme Engelliler Okulu yapım işi ihalesi önceki gün yatırım izleme ve koordinasyon merkezinde gerçekleştirildi. Yaklaşık maliyeti 3 milyon 148 bin 565,27 TL olan okulun ihalesine 17 firma teklif verdi. İhale komisyonu tarafından, firmaların verdiği geçici teminat mektupları, faaliyet belgeleri, ticaret sicil gazeteleri, imza beyannameleri, diplomalar, vekaletnameler, iş deneyim Önceki gün gerçekleştirilen İzmit İşitme Engelliler belgeleri ve anahtar teslim götür bel- Okulu yapım ihalesine 17 firma tarafından teklif verildi. 


geleri okundu. İhalede en yüksek teklifi 3 milyon 690 bin TL ile Ovag İnşaat verirken, en düşük teklif 1 milyon 759 bin TL...