30 / 04 / 2024

İskandinavya pazarları

İskandinavya pazarları

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından hazırlanan 2013 Turizm Raporu'na göre, Rusya ve İskandinavya pazarları, sadece Türkiye'nin değil son 10 yılda Avrupa'nın gözde turizm destinasyonlarının büyümesini de etkiledi

Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli! Suudi Arabistan ve yeni pazarlar radarda!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Suudi Arabistan'ın Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli taşıdığının altını çizdi ve yeni pazarların da radarlarında olduğunu belirtti. İşte Erdal Eren'in o açıklaması...

2022 Kurban fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Temmuz itibariyle kurban pazarlarında son durum

Kurban keserek ibadetlerini yerine getirecek olanlar için kurban pazarlarındaki son durumu derledik

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Kırgızistan'da inşaat malzeme pazarlarının çalışmasına izin verildi!

Kırgızistan'da 25 Mart'ta ilan edilen OHAL bu gece itibarıyla bitti, inşaat malzeme pazarlarının çalışması için izin çıktı...

Semt pazarlarında kurallar yeniden düzenlendi!

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelge ile ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazarlarında uyulması gereken kurallar yeniden düzenlendi.

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

TOKİ Kütahya Pazarlar 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Pazarlar 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kütahya Pazarlar TOKİ 2019 başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Pazarlar 2019 projesi kapsamındaki daireler için başvurular 29 Temmuz tarihi itibariyle başlıyor.

Kütahya Pazarlar'da dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi için ilk adım atıldı. Proje kapsamında Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ihale düzenlendi.

Pazarlar'da Küçük Sanayi Sitesi hayata geçiriliyor!

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde küçük sanayi sitesi projesi hayata geçiriliyor. Pazarlar Küçük Sanayi Sitesi'nin tamamı belediye imkanları ile yapılacak.

Kütahya Pazarlar Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi tarafından hayata geçirilen küçük sanayi sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projede 8 adet konut yer alıyor.

Yeni konut pazarları oluşturulmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat ve gayrimenkul sektörünün yabancılara vatandaşlık hakkını avantaja dönüştürmesi gerektiğini söyledi. Karataş, ''Yeni konut pazarları oluşturabiliriz" diye konuştu.

İskandinavya pazarları Haberi

İskandinavya pazarları


Rusya ve İskandinavya pazarları, sadece Türkiye'nin değil son 10 yılda Avrupa'nın gözde turizm destinasyonlarının büyümesini de etkiledi.  


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından hazırlanan 2013 Turizm Raporu'na göre, Avrupa'nın en çok turist çeken ülkeleri, geleneksel Avrupa destinasyonlarında gerilerken, 10 yıllık dönemde yakaladıkları artışın önemli bir kısmını Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) pazarlarıyla İskandinavya'dan sağladı.  


Bu dönemde gerek bu pazarlarda gerekse Avrupalı ziyaretçi sayısında en hızlı büyüme ise Türkiye ve Mısır'da yaşandı.  


Son 10 yılda, Almanya'dan turist çeken ülkeler içinde en hızlı büyümeyi yüzde 116 ile Mısır ve yüzde 42 ile Türkiye elde ederken, aynı dönemde Fransa ve Yunanistan'da gerileme yaşandı. İtalya'daki gelişme ise daha zayıf kaldı.  


Rus'lar tüm dünyayı canlandırdı 


Benzer eğilim İngiltere pazarında da görüldü. Bu pazarda Mısır üç...