07 / 05 / 2024

iskele fuarı

iskele fuarı

Türkiye'nin yanı sıra Dünya'daki tek fuar olma özelliğini kazanan 5’inci Uluslararası İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri İhtisas Fuarı, 12-15 Ocak 2017 tarihleri arasında 9. ve 10. Hall’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

41. Yapı Fuarı için geri sayım başladı!

Bu sene 41’incisi gerçekleştirilecek olan bölgenin en büyük Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na kalıp ve iskele üretiminde Türkiye’nin öncü şirketlerinden URTİM damga vuracak.

5.Uluslararası İskele Kalıp İnşaat Teknolojileri Fuarı gerçekleşti!

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 5.Uluslararası İskele Kalıp İnşaat Teknolojileri Fuarı'na Kırşehirli müteahitler katıldı.

5. Uluslararası İskele Kalıp Fuarı'na müteahhitlerden ziyaret!

5. Uluslararası İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri İhtisas Fuarı'na müteahhitler büyük ilgi gösterdi.

5. İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı 12-15 Ocak'ta!

Türkiye'nin yanı sıra Dünya'daki tek fuar olma özelliğini kazanan 5’inci Uluslararası İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri İhtisas Fuarı, 12-15 Ocak 2017 tarihleri arasında 9. ve 10. Hall’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Şile Limanı 6 iskele ile güçlendirilecek!

Şile Limanı 100'er metrelik 6 iskele ile güçlendirilecek. 250 adet tekne bağlanacak limanda, balıkçı barınakları, balık satış üniteleri, fuar ve festival alanı, spor alanları, eğlence parkları ve kaykay alanları yeniden yapılacak.

İskele-Kalıp Fuarı sona erdi!

Son günlerde artan iş kazaları ile önemi iyice artan inşaat sektöründeki güvenlik açıkları, istanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 4.Uluslararası iskele Kalıp Fuarı ile büyük ölçüde kapanacak.

4.Uluslararası İskele Kalıp Fuarı açıldı!

Son günlerde artan iş kazaları ile birlikte önemi iyice artan inşaat sektöründeki güvenlik açıkları, 12 15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek 4.Uluslararası İskele Kalıp Fuarı'nda kapanacak.

İskele Kalıp Fuarı 12-15 Şubat'ta!

Dış cephe iş iskelelerine dair 1 Temmuz 2015'te yürürlüğe girecek olan inşaat tebliğinden önce firmalar, iş güvenliği ekipmanlarına dair eksikliklerini İskele Kalıp Fuarı'nda tamamlama fırsatı bulacak.

Scafom-rux İskele Kalıp Fuarı'na katılıyor!

İskele kaynaklı iş kazaları giderek artan sorun olup ana nedenlerinden birisi, iskele sistemlerine önem verilmemesi ve gerek inşaat gerekse de endüstriyel yapılarda olması gereken standartlarda iskele kullanılmaması olarak görülüyor.

URTİM, iskele kalıp sistemleriyle Yapı Fuarı’na damga vurdu!

Türk iskele kalıp sektörünün lider firması URTİM, ‘Climbset – H’, ‘Climbset – W’ ve ‘Frameset’ ürünleriyle Yapı Fuarı’nda boy gösterdi. URTİM’in yeni ürünleri inşaat sektörüne yeni bir soluk katacak.

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yapı ve Sodex 2010 Fuarı'nda ODE rüzgarı esti

ODE Yalıtım, Yapı 2010 Fuarı'nda ve ISK - SODEX 2010 Fuarı'nda yeni ürünlerini yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda ziyaretçi ile buluşturdu

Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı yarın açılıyor!

Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı, 26-30 Mayıs tarihlerinde Çorum'da düzenlenecek...

iskele fuarı Haberi

iskele fuarı

Sektör profesyonellerinin tüm eksikliklerinin tamamlanması için fırsat yaratan İskele Kalıp Fuarı, güvenlikli iskele sistemlerini ve inşaatlardaki tüm iş güvenliği ekipmanlarını aynı çatı altında toplayacak. Ayrıca T.C Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı desteği ile 13 – 15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek  ‘İnşaatlarda İş Güvenliği ve Sağlığı Zirvesi’ ile de Türkiye’deki iş kazalarının ve güvenlik açıklarının altı çizilecek.


Demos Fuarcılık organizasyonunda gerçekleşecek olan 5’inci İskele Kalıp Fuarı’nda bu yıl hedef bölge İran ve Afrika olacak. Bu pazarlardan gelecek satın alma heyetleri fuar katılımcı firmalarıyla bir araya getirilecek. Özellikle İran’a uygulanan ambargonun belirli ölçülerde kaldırılmasıyla birlikte ortaya çıkacak iş hacmi, sektörün var olan pazar payını arttırmasına olanak sağlayacak. Sektör profesyonellerinin tüm eksikliklerinin tamamlanması için fırsat yaratan İskele Kalıp Fuarı, iskele sistemlerini ve inşaatlardaki...