06 / 05 / 2024

iskele kazası

iskele kazası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı organizasyonunda Ankara'da "Dış Cephe İş İskeleleri Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıda, sektörde yaşanan sorunların ele alındı, görüş ve önerilerin dile getirildi.

Çankırı'da iskele kazası: 1 işçi öldü!

Çankırı Kurşunlu'da iskele kazası. Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Dış yapıda çalışan Murat Yüksel, vincin iskeleye çarpması sonucu altıncı kattan iskele ile birlikte yere çakıldı...

Başiskele'de 8 yerleşim birimi mahalle statüsüne geçti!

Başiskele’de önceki dönemde köy olarak Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gören 8 yerleşim yeri artık mahalle statüsüne dönüştü ve ilçe belediyesinden hizmet görüyor.

Başiskele Doğantepe ve Cami Düzü'nde 2 yeni proje!

Başiskele’de önceki dönemde köy olarak Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gören 8 yerleşim yeri artık mahalle statüsüne dönüştü ve ilçe belediyesinden hizmet görüyor.

İş kazalarını azaltacak tedbir: Güvenli İskele Projesi!

Metin Güler, 2013 yılında 191 bin 389 iş kazası meydana geldiğini, yaşanan kazaların önüne geçebilmek için tedbir alınmasının şart olduğunu söyledi ve ekledi: "Güvenli İskele Projesi sayesinde inşaatlarda yüksekten düşme nedeniyle ölümler azalacak."

Kocaeli Başiskele Fakülte Caddesi yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler kentteki yollarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Başiskele Vezirçiftliği’nde yapılan çalışmada Fakülte Caddesi yenilendi.

Başiskele Belediyesi 12 milyona arazi sattı!

Başiskele Belediyesi’nin uzun süredir satmaya çalıştığı Karşıyaka Yeniköy mevkiindeki 20 dönümlük arazisine yapılan ihalede talip çıktı. İhaleye tek başına katılan Yavuz Dekorasyon arazi için teklif verdi.

Başiskele Sahili'ne kapalı pazar inşa ediliyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın seçim vaatleri arasında yer alan ve Körfez Mahallesi’nde Başiskele Sahili'ne yapılması uygun görülen kapalı pazar alanında organik sebze ve meyvelerin satışı yapılacak...

Başiskele'ye 100 araçlık otopark geliyor!

Başiskele Belediyesi tarafından otopark ile ilgili düzenleme çalışması yapılan Başiskele Sahili’nde bin 500 metrekare alan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından betonla kaplandı. Otopark, araç sürücüleri için büyük kolaylık olacak.

Kocaeli Başiskele'de hastane inşaatları devam ediyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın çalışmaları sonucu kent genelinde değer kazanan Başiskele şimdi de sağlık sektöründe öne çıkıyor. Ayaz, "Her şeyin başı sağlık hedefiyle Başiskele'ye Marmara'nın en büyük sağlık kompleksini inşa ediyoruz."

Başiskele'de hastane inşaatları tamamlanıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın çalışmaları sonucu Başiskele şimdi de sağlık sektöründe öne çıkıyor. 112 Acil Sağlık İstasyonu ve kapsamlı hastanelere ev sahipliği yapan ilçede birçok özel hastanenin inşası devam ediyor.

Kocaeli Başiskele turizmde dünyaya açılıyor!

Başiskele termal, sağlık ve doğa turizmi eylem planı koordinasyon toplantısı Hüseyin Ayaz öncülüğünde WelIborn Otel'de gerçekleştirildi. Yetkililer, turizm sektörü yetkilileri olarak ayrı ayrı düşüncelerini belirttiler.

Kocaeli Başiskele turizmde 7 yıldızlı kent olacak!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 7 Yıldızlı Kent Başiskele tanıtım çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ayaz. “Başiskele’nin parlayan yıldızlarından Turizm yıldızı hakkında konuştu..

Başiskele Erdem Sokak Parkı hizmete açıldı!

Başiskele Belediye Başkanı Ayaz, park ve bahçeler gibi yaşam alanlarının vatandaşların en önemli istekleri arasında olduğunu belirterek vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parkların yapımlarına devam edeceğiz dedi.

Kocaeli Başiskele'de 13.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı tarafıdan Başiskele'nin Karşıyaka ve Sepetlipınar mahallelerinde bulunan 2 arsanın satışı 13 milyon 733 bin 200 TL'ye Kapalı Teklif Usulü ile ihale edilecek.

iskele kazası Haberi

iskele kazası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı organizasyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türk Standarttan Enstitüsü, Türkiye Belediyeler Birliği, TOBB, İNTES, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği ve 100'e yakın çelik iskele üreticisinin katılımıyla Ankara'da "Dış Cephe İş İskeleleri Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Selami Merdin'in genel müdürlük faaliyetlerine dair kısa bir sunumu ile devam etti. Daha sonra ilgjli bakanlıklar tarafından yapılan dış cephe iş iskeleleri hakkında bilgilendirme amaçlı sunumları müteakip, dış cephe iş iskelelerine dair tebliğin 01.07.2015 tarihinde yürürlüğe girmesi ile birlikte yaşanabilecek gelişmeler değerlendirildi. Toplantı, sektörde yaşanan sorunların ele alındığı ve kamu ile özel sektör temsilcileri arasında koordinasyon sağlanması kapsamında soru, görüş ve önerilerin dile getirilmesi ile devam etti. 


Toplantıda...