28 / 08 / 2024

iskender dilek yeni otel

iskender dilek yeni otel

Müşteriye ‘dünya turu’ hediye edince, lakabı ‘promosyon dâhisi’ne çıkan Sheraton Çeşme’nin patronu İskender Dilek, İstanbul’a Pera’dan girdi. “Pera İstanbul’un Soho’su oldu” diyen Dilek, ikinci otel için tarih verdi...

Bayram ikramiyeleri için 'dilekçe' ayrıntısı! Bunu yapmayan ikramiye alamayacak!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı. Yeni emekli olacak olanlar dilekçe vererek ikramiyelerini alabilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Dilek Life Mahall resmen başlıyor! Tuzla Aydınlı'ya 800 konutluk yeni proje geliyor!

Dilek Life Mahall projesi resmen başlıyor. 946 milyon 985 bin 856 TL'ye mal olacak projede toplam 800 konut yer alıyor.

Dilek Life Mahall için düğmeye basıldı! Tuzla'ya 800 konutluk yeni proje geliyor!

Dilek Life Mahall projesi için düğmeye basıldı. 949 milyon 42 bin TL'ye mal olacak Dilek Life Mahall projesinde 800 konut yer alıyor.

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Koray GYO bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Vehbi Ergin Öztürk'ün 17 Ekim 2023 tarihinde ilettiği istifa dilekçesi kabul edildi ve Dilek Çopur yeni Genel Müdür olarak atandı. 

Emekli olacaklara son dakika uyarısı: Dilekçeyi yeni yılda verene fazla maaş var! Hemen detaylara bakın! 

Emekli maaşı hesaplanırken prim ödenen tüm günler dikkate alınıyor. Peki yüksek emekli maaşı nasıl alınır? Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? İşte emekli olacakların merak ettiği o detaylar...

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

İskender Dilek vefat etti! 

Dilek Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskender Dilek hayatını kaybetti. 

Osman Dilek'ten Elazığ'daki yıkımlarla ilgili yeni iddia!

Elazığ İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Osman Dilek, Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında yıkılan binalar nedeniyle kamu zararına neden olduğu belirtildi.

SGK genelge yayımladı! İşte emeklilik dilekçesi kararı!

Anayasa Mahkemesi'nin iptal kararı sonrası SGK, emeklilik dilekçesine ilişkin yeni genelge yayınladı. 30 Eylül 2008 tarihinden önce emeklilik dilekçesi veren ancak dilekçe verdiği tarihte çalışmaya devam ettiği sonradan tespit edilenler hakkında işlem yapılmayacak.

Yapılan yasal düzenlemeler peyzaj mimarlarına yeni iş alanları doğurdu!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dilek Darby yaptığı açıklamada yapılan yasal düzenlemelerle kentsel tasarım ve peyzaj mimarlarına yeni iş sahaları doğduğunu söyledi.

HD İskender 50 yeni şube açmayı hedefliyor!

HD İskender, HD Döner, Pidem ve Pideko markalarıyla yaklaşık 200 restorana ulaşan HD Holding, 2018'de 50 milyon TL yatırım yapacak. HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, 2018'de tüm markalar için 50 yeni şube açmayı planladıklarını söylüyor.

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına tepki geldi!

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına muhalefetten tepki geldi. Revize planı içerisinde usulsüzlüklerin yapıldığını iddia eden Elazığ Belediye MHP Meclis Üyesi Osman Dilek, Belediyeyi topa tuttu.

FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okul açmak için dilekçe verdi!

İstihbarat kaynakları FETÖ elebaşı Gülen’in ‘ABD’de yeni bir eğitim hamlesi başlasın’ talimatı verdiğini belirtiyor. Bu çağrının üzerine dünyanın dört bir yanında aralarında yabancıların da bulunduğu FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okulun açmak için dilekçe verdi.

iskender dilek yeni otel Haberi

iskender dilek yeni otel

Müşteriye ‘dünya turu’ hediye edince, lakabı ‘promosyon dâhisi’ne çıkan Sheraton Çeşme’nin patronu İskender Dilek, İstanbul’a Pera’dan girdi. “Pera İstanbul’un Soho’su oldu” diyen Dilek, ikinci otel için tarih verdi.




Turizm sektörü onu ‘promosyon dahisi’ olarak tanıyor. Uzman ya da kompedan değil de ‘dahi’ olarak anılmasının sebebi var tabii. Onun promosyonları, ‘1 hafta konaklayana masaj+ akşam yemeği’ seviyesinde değil. 5 yıl boyunca misafirlerini Avrupa’dan Amerika’ya dünyanın en güzel şehirlerine ‘bedava’ yolladı. Bununla da yetinmeyip finali ‘dünya turu hediyesiyle’ yaptı. İskender Dilek, uzun süre Çeşme’yle sınırlı kaldıktan sonra bu yıl Pera’da yaptıkları yatırımla İstanbul pazarına giriş yaptı. Hem de haziran ayında, Gezi Olayları’nın ortasında, Taksim’de barikatların kurulduğu sokakların birinin hemen aşağısında açılan oteliyle.    


Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek’le Pera’daki...