27 / 04 / 2024

Dilek Life Mahall için düğmeye basıldı! Tuzla'ya 800 konutluk yeni proje geliyor!

Dilek Life Mahall için düğmeye basıldı! Tuzla'ya 800 konutluk yeni proje geliyor!

Dilek Life Mahall projesi için düğmeye basıldı. 949 milyon 42 bin TL'ye mal olacak Dilek Life Mahall projesinde 800 konut yer alıyor.



Dilek Life Mahall projesi için start verildi. Dilek Gıda Dağıtım ve Lojistik imzası taşıyan proje İstanbul Tuzla'da hayata geçirilecek.

800 adet konutun yer alacağı Dilek Life Mahall projesi İstanbul İli, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi 0 ada, 4832 parsel üzerinde yükseliyor. 

Dilek Life Mahall projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Proje 949 milyon 42 bin TL'ye mal olacak.

Dilek Life Mahall için düğmeye basıldı! Tuzla ya 800 konutluk yeni proje geliyor!

Arsa alanı 20 bin 555 metrekare olarak belirtilen Dilek Life Mahall projesinin inşaat alanı ise 98 bin 615 metrekare olarak açıklandı. Söz konusu projede A, B, C, D, E, F BLOK ve BAZA 1,2,3,4 olmak üzere toplamda 10 blok inşa edilecek.

Tuzla Aydınlı Dilek Life Mahall projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

771 adet kapalı ve 6 adet açık olmak üzere 777 araçlık otoparkın yer alacağı Dilek Life Mahall projesinde yangın merdiveni, yangın güvenlik holü, sığınak, pano odası, normal asansör ve mekanik-teknik alanlara da yer verilecek.

Projede ayrıca 1 adet kreş, 1 adet market, 1 adet kafe ve 1 adet spor salonu da bulunacak.

Dilek Life Mahall için düğmeye basıldı! Tuzla ya 800 konutluk yeni proje geliyor!


DİLEK LİFE NEREDE?


Dilek Life Mahall projesine en yakın konut 15 metre mesafede yer alıyor. Proje alanının 350 metre batısında Peyamisefa İlkokulu, 400 metre batısında TEİAŞ Tuzla Trafo Merkezi, 2 kilometre batısında Tuzla Tersanesi bulunuyor.

Projenin inşaat aşamasında; yılda 300 gün günde 10 saat tek vardiya çalışılacak olup, proje sahasında inşaat aşamasında imalat durumuna göre değişiklik göstermekle birlikte, teknik- idari personel ve işçi olmak üzere ortalama günde 300 kişi çalışması planlanıyor.

İnşaatın tamamlanma süresi iş programına göre toplam 30 ay olarak planlandı. Bunun 20 ayı kaba inşaat, 6 ayı ince inşaat ve kalan 4 ayı altyapı ve peyzaj çalışmaları için ayrılacağı düşünülüyor. 

 

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Kira fiyatlarındaki köpük eridi!


Geri Dön