18 / 05 / 2024

İskenderun Barış Parkı projesi

İskenderun Barış Parkı projesi

Barış Parkı'ndaki çalışmalar son aşamaya geldi. Daha önce atıl durumda bulunan alan, İskenderun Belediye başkanı Seyfi Dingil’in talimatlarıyla parka dönüştürülerek, böylelikle şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandırıldı.

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Barış İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'de yükselen Alya Park Orman projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Eyüpsultan'daki Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebini reddetti.

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’da Güngören Belediyesine bağlı Tozkoparan Mahallesi’nin riskli alan ilan edilmesinden sonra mahallede yaşayanlara “30 gün içerisinde evleri terk edin” denildi. Duruma tepki gösteren mahalleli dün Barış Parkı’nda bir araya geldi.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

İskenderun Numune Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Yunus Emre Parkı yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yunus Emre Mahallesinde bulunan parkın yenileme işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

İskenderun Buluttepe'ye yeni park!

İskenderun’da vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren İskenderun Belediyesi, Bulutttepe Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir park yaptı.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Mersin Barış Parkı yenileniyor!

Akdeniz Belediyesi, Şevket Sümer Mahallesi’nde bulunan Barış Parkı’nı yenilemek için çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında Barış Parkı’nın zarar gören çevre duvarı yıkıldı ve içine yeni yürüme yolları eklendi.

Seyfi Dingil park ve bahçe çalışmalarını terinde inceledi!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, park ve bahçelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İzmir Karşıyaka Genç Fidanlar Parkı'na kafe yapılıyor!

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki 'Barış Şehitleri - Genç Fidanlar Parkı'nı geçtiğimiz aylarda yenileyerek modern görünüme kavuşturan Karşıyaka Belediyesi, burada oluşturulan kafeyi, kısa süre içinde hizmete açacak.

İskenderun Park Forbes AVM açıldı!

Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış ve beğenilen markalarını İskenderun'lularla buluşturacak olan Park Forbes AVM açıldı. Park Forbes'de ayrıca 2.500 metrekarelik bir alanda en iyi fitness ve spa hizmeti de sunulacak.

İskenderun Barış Parkı projesi Haberi

İskenderun Barış Parkı projesi


İskenderun Belediyesi tarafından yapımı devam eden Barış Parkı için çalışmalar son aşamaya geldi. Daha önce atıl durumda bulunan alan, İskenderun Belediye başkanı Seyfi Dingil’in talimatlarıyla parka dönüştürülerek, böylelikle şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandırıldı. Işıklandırmalarıyla görsel bir şölene dönüşecek olan Barış Parkı için İskenderun Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri titizlikle yürüttüğü çalışmaları son aşamaya getirdi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Barış Parkı ile halkımızın rahatlıkla oturup dinlenebileceği, sohbet edebileceği alana kavuştuğunu söyledi. İskenderun’un yeni bir yaşam alanı kazandığını vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Yeni İskenderun’u oluşturmak, kentimizi daha da güzelleştirmek adına ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Barış Parkı daha önce otopark idi. Buranın halkımıza daha faydalı olacağını düşündüğümüz için park yapımına karar verdik. Şu an çalışmalarımız tamamlamak...